AcasăNewsVin ploile! (VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE)

Vin ploile! (VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE)

De astazi se racoreste in toata tara. Vin ploi insotite de fulgere, tunete si vant. Va plua, mai ales in Transilvania, in Moldova, Muntenia si Dobrogea. Temperaturile scad  in toata tara, asa ca maximele prognozate vor fi intre 22-24 de grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei pana la cel mult 33 de grade in Oltenia.

Bucurestenii incep ziua  cu soare, dar dupa-amiaza ploile nu vor intarzia sa apara cu tot cu fulgerele si tunetele obisnuite pentru ploile de vara. Pana atunci insa, maxima va atinge 31 de grade. Presiunea atmosferica, creste usor de  la 754 mm coloana de mercur.

Joi, vremea va fi frumoasa. Ploile abia daca se mai arata in sud-vest si la munte, in a doua parte a zilei. In rest, soare si vant in Moldova si Dobrogea, perfect pentru o zi de vara cu valori termice intre 23 si 31 de grade Celsius. Cel mai cald va fi in Campia de Vest si in Campia Romana, in timp ce valorile cele mai mici se vor inregistra in estul Transilvaniei si Bucovina, potrivit realitatea.net

Frumos si in Bucuresti. Vor fi nori, dar maxima nu trece de 29-30 de grade.

Aerul cald insa incepe sa isi faca simtita prezenta vineri, cand maximele ating si chiar depasesc 27 de grade in depresiuni urmand sa urce spre 33 in vest si sud-vest.  Se va incalzi si in Bucuresti, unde maxima atinge 31 de grade.

524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger