AcasăNewsViktor Orban, la cuţite cu George Soros: "Cel mai corupt om varsă...

Viktor Orban, la cuţite cu George Soros: „Cel mai corupt om varsă lacrimi de crocodil”

Viktor Orban, la cuţite cu George SorosViktor Orban, la cuţite cu George Soros: "Cel mai corupt om varsă lacrimi de crocodil"

Premierul Ungariei i-a dat o replică dură lui George Soros care deplângea într-un editorial faptul că UE a ajuns la un compromis cu Ungaria în privința fondurilor europene.

Viktor Orban l-a taxat dur pe George Soros care a criticat acordul pentru bugetul UE și victoria Ungariei în această privință.

Cel mai corupt om din lume” are un motiv serios de dezamăgire, spune Viktor Orban într-un răspuns trimis agenției MTI, pentru că Uniunea Europeană și-a păstrat unitatea și a învins, iar George Soros a pierdut.

Orban este de părere că ar fi timpul ca europenii să-l trimită, în sfârșit, acasă, pe George Soros.

Soros varsă lacrimi de crocodil și, deși acest lucru nu va restitui banii pe care speculatorul i-a furat de la milioane de oameni, familii și compani, este o mică satisfacție”, a transmis Viktor Orban.

Orban acuză ONG-uri care diseminează idei liberale

Premierul Ungariei susține că această structură de putere cuprinde o „rețea de ONG-uri care diseminează idei liberale, post-naționale și post-creștine, împreună cu mass-media de stânga și de dreapta care le difuzează și le întărește ideile; un grup semnificativ de europarlamentari; trimișii lui Soros aduși la Comisie și un așa-numit mecanism al statului de drept care le leagă pe toate ”.

Din fericire, în ultimul moment, guvernele europene „și-au venit în fire”, au citit rapoartele privind statul de drept pe care, susține Orban, Soros și prim vicepreședintele CE Frans Timmermans le-au dictat comisarului european pentru Justiție Vera Jourova și, brusc, toată lumea a înțeles că verdictul a fost deja pronunțat înainte de proces.

author avatar
Andrei Ștefan
606 afisari

4 COMENTARII

  1. Miercuri , 16 decembrie 2020 , pe ordinea de zi a videoconferintei grupului parlamentar PPE SE VA AFLA PROPUNEREA DE EXCLUDERE A CELOR 12 PARLAMENTARI FIDESZ CONDUSI DE LIDERUL UNGAR PPE TAMAS DEUTSCH ! Sa joace ceardas la alta masa ….!

  2. Orban al Ungariei măcar are curaj față de cățelușii noștri din politica. Cum joci asa primesti?

  3. Jos palaria in fata UNGARIEI si POLONIEI care au conducatori care nu-si dau pantalonii jos imediat ce vrea tatele din Germania,Franta si alte tarii cu o democratie consolidata,asa cum s-a vazut la PARIS ,impotriva securitatii globale. Daca se intampla la Bucuresti aveam un numar mare de dosare impotrva politistilor si medalii pentru cei care ii bateau si aruncau cu dejectii in ei.La ei e cu totul altceva….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger