AcasăNewsViktor Orban, chemat de URGENŢĂ în România. Premierul maghiar, tras la răspundere!

Viktor Orban, chemat de URGENŢĂ în România. Premierul maghiar, tras la răspundere!

viktor orbanViktor Orban, chemat de URGENŢĂ în România. Premierul maghiar, tras la răspundere!

Csaba Asztalos, șeful Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a afirmat că citarea premierului ungar Viktor Orban, după declarațiile rasiste ale acestuia făcute în România, este în fază de procedură, dar analizarea cazului nu va dura mult.

„Este obligația legală a CNCD să asigure dreptul la apărare a părților”, a spus Asztalos.

Speţa, judecată în regim de urgenţă

Asztalos a explicat faptul că speța este ”de maximum interes”, drept pentru care procedura va fi mai scurtă și soluționată cu celeritate.

Ca în orice dosar, se face o procedură de citare, se transmite părților o adresă în care se stabilește un termen în care se pot prezenta sau pot depune un punct de vedere, adică obligația legală a CNCD să asigure dreptul la apărare a părților. Citarea s-a făcut prin Ambasada Ungariei la București”, a declarat președintele CNCD.

Deputatul PNL Alexandru Muraru susţine că „imunitatea diplomatică a d-lui Viktor Orban nu se referă la declarații, ci la fapte care sunt circumscrise codului penal, iar imunitatea diplomatică se activează în cazul unei acțiuni oficiale, nu a unei vizite private, cum a fost cea de la Băile Tușnad”.

author avatar
Andrei Ștefan
875 afisari

11 COMENTARII

  1. M-am uitat pe net sa vad ce a declarat Orban ca nici nu stiam;A zis ca nu e de acord cu „amestecul raselor”… Adica se referea la migratia fortata impusa Europei diferenta enorma de cultura si civilizatie.Nordicii au avut violuri,crime toate din cauza migratiei…tot felul de atentate au avut loc cu migrantii magrebieni.Nu poti sa ignori realitatea ca e diferenta de cultura migrantii sunt altceva decat europenii.Polonezii de ce se opun migratiei?Ce o sa faca CNCD o sa acuze toata Polonia,tarile nordice impreuna cu Orban si Ungaria?

    • A spus ce gandesc toti, dar nu au curaj sa zica. Bine ca n-a zis de jidani, in Franta, Germania si, mai nou, Canada, daca negi sau minimizezi holocaustul risti puscarie!

      • Nu e vorba de evrei e vorba de emigrantii adusi fortat in Europa.Dar oricum o iei este vorba de George Soros cel care a tras sforile,papusarul-sef al globalistilor.Asta nu inseamna ca cine e contra migratiei automat are de-a face cu Putin,Orban etcetera sau cu subiectul holocaustului este o confuzie fortata.

  2. Cred că-i o greșeală de exprimare: tras DE răspundere nu la răspundere iar pe Orban o să-l deranjeze poate la pălărie dar nici acolo! Și ce-o sa-i facă, îi dă pielea-napoi ?

  3. Citarea lui Orban e fie un act teribilist, fie o glumiță neinspirata… Măcar se ceartă ungurii între ei!

  4. IL CHEAMA SA LE PUNA PLACUTA SUEDEZA PE GURILE POCITANIILOR CARE AU PRADUIT ROMANIA SI SE DAU PATRIOTI…MARS POTAILOR! VOI CARE SUNTETI CASTRATI DE LA MAMELE VOASTRE, FARA BARBATIE, VA ATARNA NISTE OUA IN IZMENE SI VA DATI BARBATI, NUMAI PENTRU CA VA DUCETI LA CURVE, NU CA AR FI CEVA DE CURAJ IN VIATA VOASTRA! VA SUPARA CAND APARE UN BARBAT PRIN PREAJMA CA ASA VA DATI SEAMA CA SUNTETI FATALAI!

  5. Daca nu l-au dat jos prin alegeri poate il dau jos prin citatie. Daca nu poate o sa puna ceva rusinos pe facebok si se da jos singur. Este si asasinarea o posibilitate? Soros si prietenii lui sant cam deplasati mai bine s-ar da jos ei si multe ar fi mult mai bune

  6. Orban le-a spus adevarul americanilor la ei acasa in plenul Congresului, unde a mai primit si aplauze in picioare si acun comitetul lui Peste vrea sa-l traga la raspundere?
    Poate ii da o amenda si vreau sa vad cum o executa ei in Ungaria.
    Gesturi de teribilism tembel car nu aduc un nume bun tarii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger