AcasăNewsVijelie in Timis. Copaci doborati, acoperisuri afectate de vant, dar si drumuri...

Vijelie in Timis. Copaci doborati, acoperisuri afectate de vant, dar si drumuri inundate

Zeci de pompieri din cadrul ISU au iesit pe teren, dupa precipitatiile si fenomentele meteo periculoase care s-au semnalat in Timis.

Copaci doborati de vant atat pe carosabil, cat si in curti- inclusiv pe acoperisul unei gradinite din Lugoj, tiglele care acopereau mai multe imobile au fost fie zburate, fie sparte de rafalele puternice, dar si de grindina. Acestea sunt efectele vijeliei care s-a abatut, seara trecuta, in mai multe regiuni ale judetului Timis si care au facut ca reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sa fie apelati spre a interveni in ajutorul localnicilor.

Totodata, pompierii din cadrul ISU Timis au mers pentru a inlatura efectele ploilor cazute in cantitati semnificative, care au inundat curti, case, dar si drumuri de pe raza judetului situat in vestul tarii.

Va amintim ca si in mai multe zone ale Capitalei a plouat, in cursul noptii trecute, iar vantul a suflat cu furie. Insa, in fericire, efectele dezlantuirii naturii nu au fost comparabile cu cele din Timis.

sursa foto: Facebook/ISU Timis

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger