AcasăNewsViitorul suna bine! Candidatii la FJSC adora "Acces Direct" si "Te pui...

Viitorul suna bine! Candidatii la FJSC adora „Acces Direct” si „Te pui cu blondele”

Ca in fiecare an, una dintre cele mai cautate facultati a fost cea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti.

Foarte multi absolventi de liceu se viseaza viitori jurnalisti sau specialisti in stiintele comunicarii, astfel ca batalia a fost mare pentru un loc in primul an al facultatii amintite.

Iar profesorul George Hari Popescu, de la FJSC, a anuntat, pe cyberculture.ro, ca toti profesorii din cadrul acestei unitati de invatamant au fost uimiti de prestatiile avute de absolventii de liceu la examenul de admitere.

La unul dintre subiectele probei scrise, candidatii trebuiau sa-i convinga pe colegi sa se uite la emisiunea lor de televiziune preferata.

Nu mica le-a fost mirarea profesorilor cand au remarcat ca cei mai multi dintre candidati au insistat pe varianta conform careia „Acces Direct” si „Te pui cu blondele” ar fi printre cele mai educative emisiuni de televiziune.

Principalele argumente folosite au fost ca „este o emisiune buna pentru ca dureaza putin”, „este o emisiune buna pentru ca nu ma face sa gandesc prea mult, o pot consuma stand tolanit pe canapea” sau „emisiunea este buna pentru ca este difuzata devreme/ tarziu”.

sursa foto: evz.ro

author avatar
Cristi Ionita
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger