AcasăNewsVieţile lui Macron şi Iohannis, în primejdie? Plută militară cu însemne ruseşti,...

Vieţile lui Macron şi Iohannis, în primejdie? Plută militară cu însemne ruseşti, în apropierea Portului Constanţa

Vieţile lui Macron şi Iohannis, în primejdie? Plută militară cu însemne ruseşti, în apropierea Portului Constanţa

O plută de salvare cu însemne militare a fost găsită de salvatorii din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) pe mare, în apropierea Portului Constanţa. Deocamdată nu este cunoscut cui aparţine şi cum a ajuns în acea zonă.

Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că au recuperat o plută de salvare la aproximativ 10 mile marine travers de Portul Constanţa.

Macron şi Iohannis s-au întâlnit la Baza Kogălniceanu

Preşedinţii României, Klaus Iohannis, şi Franţei, Emmanuel Macron, s-au întâlnit, miercuri dimineaţa, la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu” din judeţul Constanţa. După vizita în România, Macron va pleca în Republica Moldova.

Ulterior, liderul francez ar putea face prima sa vizită în capitala Ucrainei, Kiev, alături de cancelarul german Olaf Scholz și de premierul italian Mario Draghi.

Nu se ştie cui aparţine pluta

Revenind la plută, care are însemne militare, în ea nu se afla nicio persoană. De asemenea, în plută se aflau şi mai multe veste de salvare care aveau un număr de bordaj şi nu numele navei cum ar fi trebuit, susţin reprezentanţii ARSVOM.

Deocamdată nu este cunoscut modul cum a ajuns pluta în zona respectivă şi nici cui aparţine.

author avatar
Andrei Ștefan