AcasăNewsVIDEO viral. Politician bătut de drumari în direct, când filma deszăpezirea. Unde...

VIDEO viral. Politician bătut de drumari în direct, când filma deszăpezirea. Unde s-a întâmplat totul

deszapezireVIDEO viral. Politician bătut de drumari în direct, când filma deszăpezirea. Unde s-a întâmplat totul

Un politician a decis să meargă pe teren pentru a cere drumarilor explicații pentru cum decurge împrăștierea materialului deparapant pe un drum județean.

Alesul local se deplasase pe DJ 244 D, pe raza comunei vasluiene Bunești-Averești, ca să vadă cum decurge împrăștierea materialului antiderapant, iar după o discuție mai aprinsă cu un angajat de la Drumuri Județene, acesta l-a lovit și amenințat.

Consilier local bătut și amenințat de drumarii veniți să înlăture poleiul

Consilierul Constantin Iftene susține că a mers cu de la sine inițiativă să verifice situația în zonă, întrucât aflase că acolo sunt blocate două camioane din Republica Moldova.

La sosirea angajaților de la „Drumuri Județene” însă, consilierul făcea live pe Facebook de la fața locului, iar drumarii s-au supărat, cerându-i să nu-i mai filmeze și să își dea mașina de pe drum, întrucât le blochează zona de pe care aveau de înlăturat poleiul.

De aici și până la escaladarea discuțiilor nu a mai fost decât un pas, iar, la un moment dat, pe filmare se vede cum spiritele se încing și trei drumari se îndreaptă spre consilier, având loc o îmbrânceală în toată regula.

„Uitați, oameni buni! Am fost atacat”, se aude strigând consilierul. Cazul a ajuns în atenția Poliției, care va cerceta situația și va stabili vinovații, potrivit vremeanoua.

Polițiștii au fost chemați de urgență să calmeze spiritele. O anchetă penală a fost deschisă pentru lovire și alte violențe.

author avatar
Andreea Vlad
1.266 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger