AcasăNewsVIDEO-ul care a starnit comentarii acide pe internet!

VIDEO-ul care a starnit comentarii acide pe internet!

O inregistrare cu mai multe copile care danseaza la bara au starnit comentarii acide in randul utilizatorilor de internet. Foarte multi sunt cei care considera coregrafia la limita pornografiei.

Imbracate sumar, cu bustiere si fustite scurte, si cu parul prins in codite, fetitele danseaza mult prea provocator pentru niste copile de varsta lor. Si chiar daca in clipa cand urca pe bara de striptease fetitele demonstreaza ca au o conditie fizica iesita din comun si ca sedintele de pregatire, la scoala de coregrafie, au dat roade, internautii s-au declarat oripilati de proiectul in sine.

Nu de aceeasi parere au fost spectatorii aflati in sala, care au considerat ca imaginile indelung comentate de catre internauti merita rasplatite cu aplauze, motiv pentru care le-au aclamat pe fetele din grupul aflat pe scena. Dupa cum se vede din inregistrarea postata pe Youtube in urma cu doar doua zile, timp in care a fost vizualizata de cateva zeci de mii de privitori, copilele din formatia de dans au intre cinci si maximum 12 ani.

[youtube]VbgIutRdKjU[/youtube]

author avatar
eNational
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger