AcasăNewsVideo terifiant! Asasinul avea arma indreptata spre capul victimei, dar Kalasnikovul s-a...

Video terifiant! Asasinul avea arma indreptata spre capul victimei, dar Kalasnikovul s-a blocat ca prin minune!

Publicatia britanica „Daily Mail” a obtinut prima inregistrare video a unuia dintre atacurile date de teroristi in seara zilei de 13 noiembrie la Paris.

Momentul in care jihadistul indreapta arma spre femeie

Este vorba despre asaltul unui barbat neidentificat, inarmat cu un Kalasnikov, asupra unei pizzerii din arondismentul 11. Potrivit sursei, atacatorul ar fi Salah Abdeslam (26), franco-belgianul dat in urmarire internationala. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului italian La Casa Nostra se observa ca primele focuri de arma se aud la 22.34.

Atacatorul, venit de undeva de pe strada, trage din mers, la nimereala, fara a-si stabili o tinta anume. La ora aceea, restaurantul nu era foarte populat, majoritatea clientilor aflandu-se pe terasa. Unii reusesc sa fuga, altii intra panicati in incinta, refugiindu-se la subsol. Dupa fix 15 secunde de la prima rafala, asasinul se apropie, cu gandul de a patrunde in incinta. Se opreste, insa, la usa, observand doua femeii ascunse sub o masa. Indreapta arma spre capul uneia dintre ele si apasa pe tragaci. Insa, stupoare!, pistolul-mitraliera se blocheaza. Criminalul renunta si pleaca. In cateva secunde, cele doua norocoase ies din ascunzatoare si fug ingrozite. Totul a durat aproape un minut.

Potrivit anchetatorilor, atacul respectiv s-a soldat, totusi, cu moarte a cinci persoane din preajma localului si ranirea grava a altor opt.

Daca intr-adevar Salah Abdeslam este cel din imagini, atunci se confirma prezenta lui la actiunile din aerondismentul 11, impreuna cu fratele sau. Brahim  Abdeslam s-a aruncat in aer in fata braseriei „Comptoir Voltaire”.[youtube]/-05cxZVXvkw[/youtube]

author avatar
Mihai Koblenko
917 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger