AcasăNewsVIDEO. Șoferii pot întoarce, mai nou, sub pasajul rutier de pe DN...

VIDEO. Șoferii pot întoarce, mai nou, sub pasajul rutier de pe DN 1 /Anunțul CNAIR

sursa foto: captură video Facebook/CNAIR

Veste cât se poate de bună pentru șoferi! E vorba despre o măsură ce vizează decongestionarea traficului rutier de pe DN1, din zona Aeroportului Otopeni. 

O zonă ce permite șoferilor să se întoarcă în sensul opus a fost realizată sub pasajul rutier de pe DN 1, în drum spre Aeroportul Otopeni.

Punct de întoarcere pe sub pasajul rutier de pe DN1

Concret, s-a realizat un punct de întoarcere pe sub pasajul rutier de pe DN 1 (Aeroport Otopeni).

„CNAIR informează participanții la trafic că pentru decongestionarea traficului din zona Aeroportului Otopeni s-a realizat un punct de întoarcere pe sub pasajul rutier de pe DN1”, anunță vineri, 15 martie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Practic, s-a realizat o bandă suplimentară de circulație sub pasajul rutier, astfel încât conducătorii auto –  care circulă pe DN1 sensul București – Ploiești și doresc să se întoarcă spre București – să nu mai fie nevoiți să pătrundă în sensul giratoriu existent sub pasajul rutier, pentru realizarea acestei manevre.

Ce trebuie să știe șoferii

Conform CNAIR, punctul de întoarcere a fost semnalizat corespunzător prin realizarea de marcaje și instalarea de indicatoare rutiere.

„Precizăm faptul că acest punct de întoarcere poate fi utilizat numai de vehicule cu o înălțime maximă de 3.00 m, celelalte vehicule urmând să utilizeze, în continuare, sensul giratoriu”, se menționează în comunicatul transmis vineri.

author avatar
Andrei Coman
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger