AcasăNewsVIDEO SOCANT: Pacient abia operat pe cord, lovit cu bestialitate de medicul...

VIDEO SOCANT: Pacient abia operat pe cord, lovit cu bestialitate de medicul sau! Credea ca nu il vede nimeni!

Caz absolut revoltator – un medic si-a lovit pacientul aflat pe un pat, la Terapie Intensiva, la scurt timp dupa ce suferise o interventie chirurgicala pe cord deschis. Intre timp, barbatul a murit.

Incidentul deosebit de violent s-a petrecut intr-o unitate medicala din Perm, Rusia, in februarie acest an. Cazul a ajuns public abia recent, dupa ce inregistrarea surprinsa de camerele de supraveghere din spital a ajuns pe Internet. Cei care au suficienta putere sa se uite la imagini vad cum medicul, acelasi care participase, in urma cu doar cateva ore, la operatia la care fusese supus barbatul aflat pe pat, il loveste cu pumnul in fata, iar apoi, de parca nu ar fi fost suficient de crud, il pocneste chiar in piept, in zona cordului, in conditiile in care ar fi trebuit sa stie cat poate fi de periculos gestul sau.

Infiorator este si faptul ca pacientul, un barbat de aproximativ 45-50 de ani, care este pansat in zona pieptului, incaseaza aceste lovituri fara sa se poata apara. In primul rand pentru ca era slabit dupa interventia chirurgicala, iar in al doilea rand pentru ca avea mainile si picioarele legate, lucru usor de observat  din imagini. Mai mult, niciun alt coleg al medicului nu intervine in ajutorul victimei.

Pacientul lipsit de aparare, care a fost lovit cu brutalitate de medicul care ar fi trebuit sa-l ingrijeasca, a murit. Doctorul a recunoscut ca l-a lovit pe barbat, sustinand insa ca acesta din urma i-ar fi vorbit urat si a pus reactia sa pe fondul oboselii, dupa o garda de 24 ore, conform Daily Mail. Medicul si-a cerut scuze pentru fapta sa. Chiar si asa, a fost dat afara din spital. Urmeaza ca oamenii legii sa prezinte concluziile anchetei declansate in acest caz.

[youtube]fKHqBMs68Mc[/youtube]

Sursa foto: captura Youtube

1.115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger