AcasăNewsVIDEO șocant. Momentul în care liderul clanului Sadoveanu a fost împușcat în...

VIDEO șocant. Momentul în care liderul clanului Sadoveanu a fost împușcat în cap, în SUA

asasinatInterlop român executat în stil mafiot în SUA FOTO: captură video

Un clip postat pe internet ar arăta momentul în care Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, a fost împușcat în cap de un conațional.

Interlopul a fost executat de mafia românească din SUA pentru o sumă de 200.000 de dolari, scrie Gândul. Presa locală din Buzău transmite că principalul suspect este Florin Andronache, zis Americanu, stabilit în SUA acum 10 ani. Incidentul șocant a avut loc la Los Angeles și a fost surprins de o cameră video.

Din imagini se observă că victima poartă o discuție aprins prin gard cu un grup de bărbați. Printre ei se afla Florin Andronache, zis Americanu, cu un pistol în mână. Se face un schimb de replici, apoi Americanu, care avea fața acoperită cu o mască neagră, scoate arma și lovește peste față victima.

Discuția pare să continue după ce-i aplică această lovitură victimei, apoi se aude primul foc de armă. Cadrele surprinse de obiectivul camerei arată că asasinul continuă să tragă în Sadoveanu, deși acesta se prăbușește la pământ, după care ar fi fugit în Mexic, potrivit Digi 24, care citează presa locale din Buzău.

Aurel Trandafir a fugit de o condamnare în România

Aurel Trandafir a fost condamnat definitiv în anul 2018 la șase ani și patru luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a reușit ca să fugă în Statele Unite înainte ca autoritățile române să-i pronunțe sentința.

În Los Angeles, el s-a asociat cu alte personaje din lumea interlopă, care nu comiteau infracțiuni violente, pedepsite aspru de poliția din SUA. Cu toate acestea, el a intrat într-un conflict cu un alt interlop român din Buzău, care l-a executat în stil mafiot.

author avatar
Andreea Vlad
2.104 afisari

4 COMENTARII

  1. Crima a fost in California… nu stiam ca incalzirea globala a produs asa schimbari majore.

    Nu mai haliti orice galusca… incercati si voi sa aveti putin profesionalism? Asa… pe “surse”.

  2. Cum de au primit viză pentru USA?
    Oameni cumsecade stau, așteaptă și nu primesc viză .
    Ăsta este tipul de român acceptat în USA?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger