AcasăNewsVIDEO SOCANT: Intai si-a ucis sotul, iar apoi a murit si ea,...

VIDEO SOCANT: Intai si-a ucis sotul, iar apoi a murit si ea, incercand sa PARCHEZE MASINA!

O situatie pe cat de tragica, pe atat de iesita din tipare a avut loc intr-o parcare subterana. O femeie si-a omorat, fara sa vrea, barbatul, iar apoi, de groaza, a actionat gresit si a sfarsit si ea intr-un mod absolut infiorator.

Tragedia a socat opinia publica din China, dar si o lume intreaga. Imaginile de la locul dramei sunt absolut ingrozitoare. Cei doi parteneri de viata au ramas intinsi pe podea, sub privirile inspaimantate ale fetitei lor, in varsta de doar sase ani, care a asistat neputincioasa la nenorocire.

Totul a pornit dupa ce soferita in varsta de 41 de ani, care isi luase permisul de doar cateva saptamani, si-a dorit sa exerseze, zilele trecute, manevrele pentru o parcare „ca la carte”. Nimeni nu si-a imaginat, insa, la ce dezastru se va ajunge. Fara sa stapaneasca prea bine masina, un bolid puternic si destul de greu de condus, femeia a urcat la volan, intr-o parcare subterana din orasul Fenghua, potrivit The Sun. Sotul a coborat si a mers in spatele masinii, pentru a o ghida.

Pana aici nimic neobisnuit. Doar ca femeia a apasat prea tare pedala de acceleratie si l-a lovit in plin pe bietul om, proiectandu-l intr-un zid. Cand a auzit strigatele de durere ale barbatului, soferita a scos capul pe geam, sa vada ce s-a intamplat. Panicata, nu a realizat ca, de fapt, nu a schimbat comenzile, iar masina a ramas in marsarier. Si, incercand sa mearga inainte, a dat, de fapt, masina inapoi. Manevra i-a fost fatala soferitei, care s-a izbit de un zid si s-a ales cu gatul frant.

Oricat au incercat medicii de la ambulanta, veniti de urgenta la locul tragediei, cei doi soti din China nu au mai putut fi salvati. Copilul lor, aflat in permanenta pe bancheta din spate a jeep-ului, a scapat fara nicio zgarietura, dar va ramane cu traume sufletesti pentru tot restul vietii.

Sursa foto: zjol.com.cn

[youtube]hLxWUKjCDQ0[/youtube]

740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger