AcasăNewsVIDEO SOCANT! A filmat MOARTEA prietenului sau, DECAPITAT pe autostrada!

VIDEO SOCANT! A filmat MOARTEA prietenului sau, DECAPITAT pe autostrada!

Frederick Bowden, un motociclist in varsta de 42 de ani, din Marea Britanie, si-a filmat colegul care conducea o motocicleta, in fata lui, cu o viteza de peste 160 de km/h, exact in momentul in care acesta a intrat in coliziune cu un autoturism, fiind omorat pe loc.

Frederick a fost condamnat pentru conducere periculoasa pe autostrazile din Anglia. Condamnarea lui urmeaza un accident fatal produs pe data de 13 iulie 2008, cand colegul motociclistului, Andrew Prowse, 45, a pierdut controlul mototrului sau si a intrat intr-un autoturism aflat in depasire, pierzandu-si viata pe loc. Imaginile, insa, au fost date publicitatii abia acum.

Andrew a fost aruncat sub rotile unui camion cand a incercat sa depaseasca un automobil, avand viteza de 160 de km/h, insa a acrosat o masina care se angajase la randul ei in depasire. Barbatul a murit pe loc, fiind decapitat.

Accidentul a fost filmat cu o camera montata pe motocicleta lui Bowden, care a inregistrat, de asemenea si faptul ca Frederick ajunge la viteze de peste 160 de km/h.

Bowden a fost condamnat saptamana trecuta, la doi ani de inchisoare cu suspendare, si i-a fost luat permisul pe o perioada de trei ani.

Imagini: liveleak.com

author avatar
Alina Costache
1.823 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger