AcasăNewsVIDEO. Slujba Învierii oficiată la Patriarhie, IMAGINI LIVE

VIDEO. Slujba Învierii oficiată la Patriarhie, IMAGINI LIVE

La Catederala Patriarhală a început slujba din noaptea de Înviere, oficiată –într-o premieră tristă în ultimii ani – fără credincioși, ca urmare a problemelor generate de noul coronavirus.

Slujba Învierii a început la Patriarhie sâmbătă la ora 23.30 și este transmisă de Trinitas TV și pe Internet.

Într-o perioadă grea pentru români și pentru lumea întreagă, credincioșii nutresc, mai mult ca oricând, speranță în puterea lui Dumnezeu și privesc cu smerenie către Sărbătoarea Sfintelor Paști, a Învierii Domnului, cea mai mare sărbătoare a creștinătății.

Creștinii ortodocși sărbătoresc Sfintele Paști în vreme de restriște. Chiar dacă nu mai merg, ca în anii trecuți, la biserică, să ia Lumină și Sfintele Paști, oamenii urmăresc transmisiunile TV și din mediul online ale slujbelor săvărșite în noaptea de Înviere în lăcașurile de cult din București și din țară. Slujbe ținute doar de clerici, în absența credincioșilor. Și se pregătesc să vestească – la miezul nopții – minunea Învierii Domnului, aceea că “Hristos a înviat din morți, cu moartea pre moarte călcând și celor din morminte viață dăruindu-le!”.

Hristos a înviat! Sărbători binecuvântate!

sursa foto: captură video Trinitas TV

421 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger