AcasăNewsVIDEO Romania sub nameti: Cum arata drumurile inzapezite din elicopter

VIDEO Romania sub nameti: Cum arata drumurile inzapezite din elicopter

Ministerul Administratiei si Internelor a publicat imagini surprinse dintr-unul dintre elicopterele care survoleaza drumurile din tara, pentru a monitoriza situatia creata dupa ninsori si viscol.

Pilotii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) au efectuat 12 misiuni umanitare, pana in acest moment, in cursul carora au fost preluate si transportate, la spitalele din Capitala, pentru acordarea de ingrijiri medicale, 25 de persoane.

Din cele 12 elicoptere, cinci sunt de tip SMURD si sapte sunt aeronave umanitare MAI. Elicopterele SMURD au preluat o gravida din Budesti (judetul Calarasi), o persoana in soc hemoragic din Alexandria (judetul Teleorman), doua persoane care necesitau dializa din Oltenita (judetul Calarasi), o persoana in stop cardio respirator din Pitesti, judetul Arges.

Elicopterele MAI au preluat o mama cu un copil din localitatea Cotofanca (judetul Calarasi), o femeie cu metroragie si anemie severa din Urziceni, trei persoane pentru dializa si una cu suspiciune de infarct din Vasilati (judetul Calarasi), sase persoane cu dializa din Curcani si Budesti (judetul Calarasi), sapte persoane dintre care trei cu dializa, o urgenta medicala, doi copii si o mama din Mihai Bravu (judetul Giurgiu), din Pasarea, comuna Frumusani (judetul Calarasi) si din Galbinasi.

Alte doua elicoptere MAI au transportat provizii la Lehliu Gara (judetul Calarasi). Premierul Emil Boc a plecat din Bucuresti cu un elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor, pentru a survola o parte din zonele afectate de ninsorile din ultimele zile.

[youtube]uyHQqPJE28Y[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
956 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger