AcasăNewsVIDEO Români atacați cu maceta și katana pe stradă, în Spania! De...

VIDEO Români atacați cu maceta și katana pe stradă, în Spania! De la ce a pornit scandalul

bataieVIDEO Români atacați cu maceta și katana pe stradă, în Spania! De la ce a pornit scandalul

Un grup de români a fost atacat cu maceta și katana pe stradă, în Spania, de niște localnici întorși să se răzbune, după ce au luat bătaie cu două zile în urmă, la Zaragoza.

Cei implicați în încăierare nu și-au reglat socotelile luni și, joi seară, Poliția a fost nevoită să intervină din nou pentru a opri mai mulți iberici înarmați, care s-au apropiat de localul unde avusese loc prima încăierare, pentru a se răzbuna.

Spaniolii au atacat românii din răzbunare

Până la urmă, cele două grupuri nu s-au mai confruntat violent. Românii nu a mai aruncat sticle, pahare și alte obiecte de la etajul șase al clădirii, unde își au domiciliul, așa cum au făcut luni, când s-au refugiat în locuința lor fugind de Poliție.

Patrulele de poliție au sosit rapid, ca să prevină o altă luptă au arestat patru bărbați, între 22 și 31 de ani, care îi amenințau pe români cu o macetă, o katana, un cuțit și un băț de metal, toate de mari dimensiuni.

Printre cei patru deținuți se numără două dintre victimele bătăii de luni și doi prieteni care au venit acum să-i ajute să se răzbune. În afara celor patru arestați, poliția a deschis alte 25 de dosare de cercetare.

Deocamdată, cei patru rămân în arest, acuzați de infracțiuni de amenințări grave, tulburări publice și atac asupra agenților autorității, cărora li s-au opus în momentul arestării lor.

author avatar
Andreea Vlad
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger