AcasăNewsVIDEO Primele imagini de la accidentul lui Dan Barna. A fost lovit...

VIDEO Primele imagini de la accidentul lui Dan Barna. A fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică

dan barnaVIDEO Primele imagini de la accidentul lui Dan Barna. A fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică

Fostul președinte USR, Dan Barna, a fost implicat vineri seară într-un accident rutier în București. El a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o intersecție pe o trotinetă electrică.

Dan Barna a fost rănit ușor, motiv pentru care s-a prezentat la Spitalul Floreasca, deși inițial a refuzat să fie transportat la o unitate spitalicească.

Dan Barna a traversat ilegal strada

Surse judiciare citate de TVR susțin însă că un echipaj de poliție aflat în apropiere l-ar fi văzut pe Dan Barna în timp ce se afla pe trotinetă, făcea traversarea bulevardului în zona trecerii de pietoni, iar la semafor ar fi fost culoarea roșie.

Potrivit surselor judiciare, vicepreședintele USR, Dan Barna, a traversat pe culoarea roșie când a fost izbit de un autoturism.

Pentru a clarifica situația, parlamentarul a publicat un mesaj pe Facebook, acolo unde a dezvăluit că nu a suferit răni grave, însă va avea nevoie de repaus. Totodată, le-a mulțumit polițiștilor Brigăzii Rutiere pentru profesionalism. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

„Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”, a scris Barna, într-un mesaj pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
1.053 afisari

28 COMENTARII

  1. Botnita abureste vederea. Nu avea vizibilitate, a trecut fara sa se asigure…E bine.
    Se intampla, dupa fapta .

    • Pacat ca nu a trecut un manelist cu bemveu sa-l izbeasca si sa-l imprastie pe o raza de 40 de metri.

  2. Ce pacat ca nu era si cu copilasul lui dupa el. Sa i-l fi calacat pe moalele capului si sa-i bubuie creierii pe asfalt.

  3. De ce nu te_ai dat jos de pe trotineta, mai nimeni in drum ?
    Ori este prost , ori asa esti tu !?!
    Daca nu stii regulile de circulație, stai la tine in batatura .
    Creezi probleme oamenilor care isi vad linistiti de drum, mai salvatorul omenirii !

  4. Dobiocul asta era mare sef peste colonie acu 2-3 ani.Atata il duce capul ,ca si pe multi de teapa lui.In trecutul meu trotinetele erau pentru copii,sa intelegem ca boul asta e un adult cu minte de copil.Astia conduc ,sa ne mai miram de halul in care a ajuns tara asta?

  5. Bai Barna, bai ejti prost ? !! Ha ha ha 🙂 Cum adica, erai si cu maskariciul pe mekla, e clar ca ai ramas numai cu aia 3 neuroni functionali in capul tau mare si prost !! Vezi ca astia imprastie intentionat noul virusel chinezesc invizibil, numai ca sa te rezolve pe tine, dar fii atent, vorbesti tu cu Kill Bates, si te ajuta ala cu ceva seruri magice minune, daca mai bagi inca 2-3 doxe in cap, om te-ai facut, dar nu aici, ci pe lumea cealalta, bai pakaliciule ordinar !! Ha ha ha 🙂 Trebuia sa te faca ala afis pe tot trotuarul de acolo, sa te adune sekuricii aia gaozari in 10 bucati !!

  6. Pe cat punem pariu ca soferul va fi scos vinovat. Se va gasi un ONG care va demonstra ca soferul si echipajul de politie erau daltonisti, deci Barna a trecut pe verde.

  7. Cine e soferul? Vreau sa ii donez niste bani!! Oricum, slab rau: trebuia sa treaca peste el!!

    • Felicitari lui/ei ! Daca eram in acel moment, cu siguranta, daca nu avea dreptul sa traveseze, trecem peste el ! Sper ca legea sa fie dreapta de data asta , nu sa tina cu „alesii” care se cred mai pre-sus de orice
      Praful si pulberea, lemne si surcele dupa el ! Sa il salveze LGBT …PE LA SPATE🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger