AcasăNewsVIDEO. Atac mafiot la Iași. Mașina unei firme de pază și protecție...

VIDEO. Atac mafiot la Iași. Mașina unei firme de pază și protecție a ars ca o torță/Ce au surprins camerele de supraveghere

sursa foto: captură video Antena3

O mașină care, din primele informații, aparținea unei firme de pază, a luat foc într-o parcare din Iași.

Primele indicii, dar și imaginile surprinse la locul incidentului par să contureze ipoteza că nu ar fi fost vorba despre o situație întâmplătoare, ci despre un gest intenționat ce ar fi fost săvârșit de un individ. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Ce surprind imaginile de pe camere de supraveghere

Autovehiculul aparținea unui serviciu de pază din Iași. Mașina se afla în parcarea unui bloc din oraș. În imaginile surprinse de camere de supraveghere și difuzate de Antena 3 vineri dimineață, 15 decembrie, se observă momentul în care o persoană – cu glugă pe cap- se apropie de mașină.

Iar la un moment dat pare să arunce ceva către autovehicul. La scurt timp au apărut flăcări pe partea superioară a mașinii. Ulterior, autovehiculul a fost cuprins de un incendiu de proporții. Autoturismul a ars, practic, ca o torță, învăluit de flăcări uriașe.

Citiți și: Reglare în stil mafiot? Mașina de serviciu a directorului Piețe Timișoara, incendiată!

La un moment dat, materia mașinii a explodat, zgomotul alertându-i pe localnici. Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului au intervenit pompierii. Pagubele produse de incendiu au fost semnificative, mașina fiind distrusă. Din fericire, incendiul nu s-a extins și la alte mașini aflate în zonă.

Polițiștii fac cercetări

sursa foto: bzi.ro

Cazul a ajuns și în atenția poliției. Oamenii legii fac cercetări pentru a lămuri întreaga situație.

„La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că ar fi luat foc un autoturism, care se afla parcat pe strada Lacului din municipiul Iași.

La fața locului au intervenit pompierii care au lichidat incendiul, fără a se extinde și la alte autoturisme aflate în zonă. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a transmis IPJ Iași.

author avatar
Andrei Coman
378 afisari

1 COMENTARIU

  1. Firme de paza=gasti de mardeiasi de cartier imbracati in uniforma.Patronii firmelor de paza= fosti militieni si securisti iesiti la pensie la 40 de ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger