AcasăNewsVIDEO. Infern pe autostradă: Cel puțin 19 persoane și-au pierdut viața, după...

VIDEO. Infern pe autostradă: Cel puțin 19 persoane și-au pierdut viața, după ce un camion a izbit 6 mașini

Cel puțin 19 persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost rănite, după ce un camion care transporta șampon s-a izbit de șase mașini, sâmbătă, pe autostrada care leagă Mexico City de statul Puebla.

Șoferul unui camion de marfă a pierdut controlul mașinii, urmare a unei defecțiuni la frâne, izbindu-se de alte şase vehicule. Unele mașini au luat foc, ceea ce a declanșat, practic, un adevărat infern pe autostradă. Șoferul camionului este una dintre victimele care și-au pierdut viața, notează abc.net.

Mașinile au fost făcute scrum

Incidentul a avut loc la o cabină de taxare de pe autostradă, conform Serviciului Federal de Drumuri şi Poduri şi Servicii Conexe (Capufe) din Mexic. Camionul s-a izbit de cabina de taxare și de alte șase vehicule pe autostrada din centrul Mexicului, au declarat autoritățile.

 

O declarație a agenției federale de drumuri și poduri din Mexic scoate la iveală faptul că, în acel moment camionul transporta o bază de șampon – probabil aceasta fiind cauza incendiilor puternice care au distrus complet unele mașini de pe șosea. Vehiculele implicate în accident au fost imediat cuprinse de flăcări, cele din apropierea casei de taxare fiind complet distruse.

author avatar
Alina Costache
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger