AcasăNews(VIDEO Exclusiv) Procesul Marian Cozma: INCHISOARE PE VIATA!

(VIDEO Exclusiv) Procesul Marian Cozma: INCHISOARE PE VIATA!

Procesul Marian Cozma INCHISOARE PE VIATA!Procesul Marian Cozma INCHISOARE PE VIATA!

Judecatoria Veszprem a dat verdictul in procesul Marian Cozma: Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au primit pedeapsa cu inchisoare pe viata, in timp ce Sztojka Ivan, 20 de ani inchisoare, fara drept de eliberare mai devreme de 15 ani.

Procesul Marian Cozma INCHISOARE PE VIATA!
Procesul Marian Cozma INCHISOARE PE VIATA!

Petre Cozma, tatal regretatului handbalist Marian Cozma, a declarat ca nicio sentinta nu poate face dreptate in cazul uciderii fiului sau şi a precizat ca spera ca decizia tribunalului din Veszprem, care i-a condamnat pe viata pe doi dintre agresori, sa ramâna definitiva.

„Am aflat decizia tribunalului din Veszprem, m-a sunat ambasadorul dimineata. E o decizie dreapta, deşi dreptate nu se va putea face niciodata. Mai mult de atât nu se putea da insa. Sper ca aceasta decizie sa se transforme in una definitiva, deşi va fi recurs dupa recurs”, a declarat Petre Cozma pentru Mediafax.

Judecatorul Nemeth Balazs a precizat ca verdictul in cazul Marian Cozma nu este definitiv. Inculpatii in cazul Marian Cozma vor trebui sa achite şi cheltuielile de judecata in valoare de 74,6 milioane de forinti (200.000 de euro). Judecatorul Nemeth Balazs a anuntat ca Nemeth Gyozo şi Raffael Sandor nu vor putea fi eliberati inainte de a ispaşi 30 de ani din pedeapsa.

Pal Gabor a fost condamnat la 5 ani, in timp ce Bihari Csaba la 4 ani, pentru complicitate la omor. Pentru aceiaşi incadrare, Antalik Laszlo a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni, in timp ce fosta concubina a lui R.Sandor, cea care conducea maşina, in momentul arestarii la Graz, a primit 4 ani de inchisoare.

Sursa video:realitatea.net

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/06/Procesul-Marian-Cozma-INCHISOARE-PE-VIATA.flv[/podcast]

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
456 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger