AcasăNewsVIDEO DRAMATIC: Soferul ASTA a salvat zeci de pasageri cu un gest...

VIDEO DRAMATIC: Soferul ASTA a salvat zeci de pasageri cu un gest INCREDIBIL!

Momente infioratoare intr-un autobuz! Gratie reflexelor fantastice si a unei tarii de caracter impresionante, soferul mijlocului de transport in comun a reusit sa se salveze si pe el, dar si pasagerii pe care ii transporta in autovehicul.

S-a intamplat recent in China. Scenele datatoare de fiori reci pe sira spinarii, filmate de camera de supraveghere din autobuz arata cum, din senin, parbrizul e facut tandari dupa ce un stalp de iluminat s-a desprins de la locul lui si a strapuns, pur si simplu, geamul. A lipsit foarte putin ca soferul sa fie strapuns de metal, insa, din fericire, a avut reflexe de zile mari si s-a ferit la timp, inainte de a fi izbit in plin de stalp, chiar daca a fost incomodat de cenura de siguranta.

Desi socat de ce i s-a intamplat si cu dureri in zona abdomenului, dupa ce a fost lovit de , nu s-a pierdut cu firea si a preluat din nou controlul volanului. A oprit la timp autobuzul, inainte sa se intample un dezastru, iar cei 26 de calatori sa fie raniti. Conducatorul auto a devenit un adevarat erou local. Si pe buna dreptate!

[youtube]wnhi9j5sioU[/youtube]

895 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger