AcasăNewsAmbasadorul SUA in Libia, carat pe brate pentru a fi salvat VIDEO...

Ambasadorul SUA in Libia, carat pe brate pentru a fi salvat VIDEO DRAMATIC

(foto: amny.com)

O inregistrare video referitoare la atacul de la Benghazi, in care ambasadorul SUA si-a pierdut viata, ii arata pe libieni cum il cara in brate pe acesta, pentru a-l salva.

(foto: amny.com)

Momentul dramatic de dupa atacul militantilor islamisti asupra ambasadei SUA in Libia a fost filmat cu un telefon mobil, in acesta aratandu-se modul in care libienii incercau sa ii salveze viata lui Christopher Stevens, ambasadorul SUA in Libia.

Mai exact, in filmulet este redat momentul in care mai multe persoane scot trupul inert al ambasadorului din sediului misiunii diplomatice din Bengazi, evacuarea acestuia facandu-se printr-o fereastra, care pare a fi aceeasi pe care au descris-o martorii ca libienii au spart-o pentru a-l salva pe ambasadorul SUA.

In ziua atacului martorii au declarat ca locuitorii au fortat fereastra pentru a-i scoate pe cei care se aflau in sediul misiunii diplomatice, fapt care apare si in cadrul filmuletului postat pe Youtube.

In acesta se vede clar cum ambasadorul SUA este scos pe brate, timp in care unii anuntau ca acesta este decadat, iar altii strigau ca inca se mai simt semne vitale, motiv pentru care trebuie transportat de urgenta la spital.

Ambasadorul Statelor Unite, Christopher Stevens, si alti trei functionari ai consulatului american din Libia au murit, marti, 11 septembrie, dupa ce un grup de militanti inarmati au deschis focul asupra sediului misiunii diplomatice din Bengazi, Libia.

Atacul armat al militarilor a survenit ca raspuns la un film despre viata Profetului Mahomed, in care acesta este aratat facand sex.

[youtube]fMjcmJOhslQ[/youtube]

author avatar
Ionut Zgimbau
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger