AcasăNewsVIDEO Dinescu catre Andreea Pora: "Du-te la Basescu si linge-l in cur!"

VIDEO Dinescu catre Andreea Pora: „Du-te la Basescu si linge-l in cur!”

Poetul Mircea Dinescu s-a enervat teribil aseara din cauza jurnalistei Andreea Pora careia i-a adresat un set de replici dure si injurii, dupa ce aceasta l-anumit mosier: „Tu esti de dreapta ca-l lingi in cur pe Basescu?. Du-te la Cotroceni si pupa-l in cur!”.

Cei doi au fost invitati la o televiziune de stiri pentru a discuta pe seama evenimentelor din Piata Universitatii, precum si despre mitingul USL de la Arcul de Triumf. Dupa ce s-au contrat pret de cateva minute pe seama legimitatii protestarilor precum si a nazuintelor relevate in strada, Mircea Dinescu s-a enerevat teribil cand, usor ironica, Andreea Pora l-a numit pe acesta „mosier”, lasand de inteles ca poetul nu prea ar fi indreptatit sa vorbeasca in apararea manifestantilor.

Moment in care Dinescu si-a iesit din fire si a caracterizat-o pe Andreea Pora in cele mai colorate moduri, de la „nesimtita” si „comunista” pana la „antipatica de la natura”.

Dinescu: „Tu ori esti de dreapta, ori esti de stanga? Tu esti ca Iliescu, el m-a facut pe mine «mosier». Esti comunista, de ce ma faci pe mine «mosier»?”, a sarit Mircea Dinescu.

Andreea Pora: „Nu sunt comunista, dar nici nu-mi plac «vopsitii» astia care plang pe umarul saracilor”.

Dinescu: „Adica, trebuie sa ai ciorapii rupti in picioare ca sa fii de stanga? Atat de fraiera esti tu? E plina Europa de intelectuali normali care sunt de stanga si o duc foarte bine, stau in centrul Berlinului. Dar cand te vad pe tine la Cotroceni, la dineurile lui Basescu… tu esti de dreapta de-l lingi in cur pe Basescu?”, a explodat poetul.

Iar dupa interventia moderatoarei, Dinescu s-a vazut nevoit sa-si mai domoleasca tonul. „Nu-l linge in cur, doar il lauda. Fiica lui Basescu are un apartament de un milion de euro. Fratele lui e milionar in euro, aialalta e la Bruxelles. Eu am 100.000 de euro datorie la banca. Asa exploatator cum spui tu ca sunt, eu sunt plin de datorii la banci, pentru ca am vrut sa construiesc ceva in tara asta”, a spus Dinescu, care a fost acuzat de Pora c-ar fi „sluga lui Vanghelie”.

Pora: „Esti mestecatorul in ciorba al lui Vanghelie pe 30.000 de euro”.

Dinescu: „Esti nesimtita! Eu sunt un om liber, ma intalnesc si cu Vanghelie si cu tine, care esti antipatica de la natura”, a afirmat Dinescu, incheind apoteotic dialogul cu Andreea Pora in timp ce aceasta parasea emisiunea: „Du-te la Basescu si pupa-l in cur!”.

Crezi ca Mircea Dinescu a „sarit calul” sau i-a zis-o bine Andreei Pora? Ti se pare antipatica de la natura?
[youtube]WWzhdqZBYXg[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
12.915 afisari

54 COMENTARII

  1. Poetul portofel are un limbaj asa cum la facut natura , un golan , acum se da mare mossier . Doaar el a fost unul ce a lins in cur pe Iliescu, Basescu, acum e angajat la cel care-i umple portofelul , nu conteaza cine .A scris niste poezii pe care doar el le poate citi, acum bea si inghite fleici , iar seara umbla platit pe la televiziuni.

  2. acest MARE poet, precum si mare gurmand de laturi la care el se da mare scula in bascula si cu MARELE istoric tanase doi jegosi plini de rancezeala imputita
    sau gasit sa prosteasca boborul cu frumosul si apetisantul pupic in curul multor vremelnici potentati
    politici sau detinatori de media, dandu-se de partea celor mai multi si cinstiti. HUOOOOOOOOOO,PARVENITILOR, MINCINOSILOR!!!!!

    • Nu-i iau apararea lui Dinescu, dar handicapata aia portocalie merita ceea ce i s-a spus, nu conteaza cine a facut-o.

  3. ACEST DINESCU E UN PROST SI UN NESIMTIT. NU SUPORTA SA IL CONTRAZICI SAU SA II SPUI ADEVARUL DESPRE CARACTERUL LUI. VAI DE CAPUL LUI. DAR NU E DE MIRARE CA LA TATEA PERSONAJE INSALUBRE CARE APAR LA ACESTE TELEVIZIUNI DE CANAL CE MAI CONTEAZA UNUL IN PLUS SAU IN MINUS.

  4. Bravo Domn Dinescu…trebuia s-ao puna pe stramba asta cineva la punct….e pe fata basista….cred ca multi ar vrea sa-i spuna atat de direct in fata aceleasi cuvinte…poate unele mult mai jignitoare….e o antipatica de la natura…:)))))))))) buna asta

    • Imi este mie jrna si rusine de rusinea voastra.Eu ma intreb cum de i s-a permis poetului de „tarla” sa vorbeasca atat de murdar.Imi face impresia ca nu cunoasteti respectul in fata oamenilor de presa.Si cat v-ati scremut luni si ani de zile sa-l crucificati pe presedinte pt.expresia aceea nedelicata cu tiganca.Atunci era in spatiu privat,acum s-a intamplat in unul public.

      • asta-i ţărişoara, mircea, românia profundă, cu răpirea din sarai pe pereţi, cu taţi care vin pe trei cărări acasă şi îşi alintă muierile cu pumnii… ce (de)generaţii vrei să avem?

      • Desigur, pentru unii strada este spatiu privat (asa sunt ei invatati sa-si insuseasca bunul public). Chiar si la mitingul unde a lovit cu dosul palmei un copil ( trucaj desigur )cred ca se simtea in spatiul lui privat.

  5. FOARTE BINE I-A RASPUNS Dinescu lu pora!!!! Basista asta merita scuipata in fata de fiecare data cand apare la tv! Care este diferenta intre cei care-l laudau pe Ceausescu si actualii pupincuristi care-l lauda pe basexu? Atunci o faceau de frica, acum o fac pentru bani! Pupincuristii de acum (gen pora, nasu etc)sunt cu mult mai demni de dispret fata de laudatorii lui Ceausescu, deoarece cei din urma putea ave multe probleme daca nu o faceau, astia asteapta sa fie recompensati cu functii si bani pentru ca-l ling pe sexu in cur pentru bani (cred ca basexu nici nu mai are nevoie de hartie igienica cand apare pora).

  6. jigodia de pora umbla pe la televiziuni si cand deschde ciocul te-apuca greata;ii linge pe pedelisti cat poate ,e clar ca-i platita!

  7. cat despre poetul dinescu,dac a laudat p ecineva vreodata a facut-o ca s-a inselat cum ne-am inselat toti timp de 22 de ani;numai ca el e inteligent si nu repeta greseala;pora n-are nici o sansa,e servila pana-n maduva oaselor!

  8. BRAVO ‘nea Mircea! de astfel de oameni avem novoie zi de zi! nu de ca**nari care ocolesc sau rastalmacesc un subiec! acei oameni sunt fara coloana, fara simtul raspunderii, sunt de fapt junghiurile societatii in care traim!!…cand esti mare om politic si un cetatean te intreaba: „..domne’, murim azi?!”…tu trebuie sa raspunzi ca om politic: „da” sau „nu” si nu sa ocolesti „dragul meu, ramane de vazut” sau „trebuie sa discutam”…astfel de fenomene sunt NULE dar cu o importanta semnificativa in viata populatiei!

  9. Ha ha ha! Foarte tare Dinescu! Cotcodaceala aia enervanta a Andreei Pora ne-a scos pe toti din minti! 😛
    Eu nu vreau sa comentez calitatea ca om a lui Dinescu, are si el multe bube in cap, dar e printre foarte putinii dizidenti adevarati, retineti, adevarati de pe vremea lu’ Ceasca! Iar chiar daca iti place sau nu poezia lui, e incontestabil un poet remarcabil, si nu o spun eu o spun criticii!
    Pora? Nimeni pe lume!

    • si tu esti nimeni pe lume,ba chiar mai nimeni, asta înseamnă că dacă ai ghinionul să nu fii pe placul lui dinescu, sau al lui voiculescu, ai putea fi tranşat în direct şi aruncat la budă, nu? sau doar femeile merită tratamente de-astea, macio mic şi frustrat…

  10. Nu il plac pe Dinescu, dar era timpul ca cineva sa-i spuna acestei javre ca ne umple de scarba ! E valabil pentru toti cei care practica acest sport cu linsul indifirent de cel lins!

  11. Cred ca Dinescu a fost chiar elegant cu d-na P(nu-i pot scrie numele intreg ca-mi vine sa vomit). Atata pupincurism fanatic, asa dorinta de a-l felationa cu fiecare ocazie pe marele conducator nu cred ca intalneai nici in Marea Adunare Nationala. D-na P. sa i-o suga in continuare lui Zeus pentru ca inca o face pe bani. Cand pdl va deveni istorie n-o sa mai inghita lichid seminal nici gratis la cat de darui
    ta e de la natura cu sex-apeal, inteligenta, feminitate, etc.

  12. BRAVO,DOMN”DINESCU, DE CATIVA ANI IMI DORESC SA-I ADRESEZ SI EU ACELEASI CUVINTE,LE-A MERITAT ,TINETIO TOT ASA PE MINE MA REPREZENTATI IN TOT CEA CE FACETI SI SPUNETI LA TV. ,MULT SUCCES SI DV. POSTULUI REALITATEATV SI DOMNULUI DINESCU……

  13. Era mai ceva ca in Coreea de Nord.O asa fanatica n-am mai vazut si isi spune jurnalist. dar nu e singura , luati-i pe cei de la B1 TV. Astia o sa puta sute de ani de acum incolo de cat au pupat dosul lui basexu. Lasa ca o sa plece si se repiliaza oamenii. Au antecedente, a se vedea Cristoiu.

  14. pai bai hahalerelor care scrieti timpenii,bai napirstocilor taiati imprejur se vede ca ati citit pornografia pe care o numeste poponaru de dinescu ,pezie;de aia va esprimati ca imbecilu asta scapat temporar din balamuc;greseala a facut-o taica ceausescu ca nu l-a bagat la bulau pe gogoman si l-a pazit la poarta sa nu i-o traga poponarii cum si-o dorea el timpitelu dreacului;golanu asta ni i-a adus pa cap si pe iliescu si pa ciocu si pa base si acu se face ca nu stie nimic;un ratat ce a jignit poporul romin de cind s-a insurat cu o zgripturoaica de unguroaica pe care a linso in cur de i-a facut copii ca el e impotent din nastere;da ce bai cocosatilor voi ati vrea sa existe doar televiziunile vuvuzele care sa-l injure pa base toata ziua?voi vreti sa ii lingeti in cur doar pa badea,ciutacu,gidea,dumitrescu,grecu si pa toate neamurile lor stiute si nestiute/mitocani sinteti,cocosatilor.

  15. Datorii la banci este bine sa ai, Dom Dinescu. Daca te acuza cineva ca numai de la Vantu iti tragi cate 10.000 de euro pe luna sa-l mascaresti pe Basescu si cei din jurul lui, poti sa strigi in gura mare ca este calomnie si ca ai doar datori la bancisi nici un ban pus la loc umbros aici, sau insorit in departare.

  16. Bravo Dinescu……..putin spus ,,sluga portocalie,, putin spus ,,pupincurista,, mai degraba o ,,fomista portocalie,, si urata pe deasupra cu crengi…..ne-am saturat de ei, halal guvernare bazata pe crestere si infiintari de taxe si impozite, de asta este in stare orice prost sa mai nascoceasca cate-o taxa……..problema mare este ????? CAT VOM REZISTA SA MAI SUPORTAM MIZERIA ASTA ????

  17. Felicitari, domnule Dinescu! Doamna Pora, va rog sa va mai schimbati acele margele rosii cu care ne plictisiti de fiecare data cand sunteti invitata la emisiuni..V-a zis foarte bine domnul Dinescu..toti aveti creierul spalat de catre basescu..nu tin cu nici un partid..tin cu poporul care moare de foame din cauza celor mai mari hoti si celor mai mari mincinosi.. Va felicit inca odata domnule Dinescu si jos palaria in fata dvs.

    • bravo, fată! roagă-te doar să nu fii pe altă lungime de undă cu unu’ ca Dinescu, că se pişă pe tine… sau poate îţi place… eşti maso? halal muiere… unde lucrezi, la hala de peşte?

      • este dreptul meu de a ma exprima.daca nu iti convine nu ma intereseaza.nu conteaza unde lucrez..am zis ca nu tin cu nimeni..dar pe basescu si toti cei ai lui nu ii suport…este parerea mea..daca esti pupinbasist ia-o pe Pora de mana si pupati-l in cur pe basescu..din cauza unor ca voi mor altii de foame..va intereseaza numai binele vostru..mai uitati-va si la cei din jurul vostru care o duc greu..

  18. Dinescu e Dumnezeu! Si da,d-na Pora cu aerele ei de superioritate,care nu pregeta sa stea la coltul mesei basiste sa-i pice si ei in gusa cate o firmitura pentru care presteaza orice mizerie,este foarte antipatica…poate din nastere.Ceea ce o ajuta mult,este si caracterul infect,tupeul,tenacitatea vizibil platita cu care sustine un tiran dictator si clica lui de hoti si mafioti.

  19. chiar daca nu s-a exprimat elegant,marele poet Dinescu are dreptate in ceea ce o priveste pe pseudojurnalista Pora care de ani de zile aduce ode mult iubitului conducator marinar si clicii sale.
    Singura televiziuni care ii accepta acesteia ineptiile 1 si 10tv (pare-se ca decedata deja)!
    Bravo d-nule Dinescu,sunteti franc !

  20. inca ceva de adaugat!
    oare pe cine va mai linge respectva dupa ce super Base va pica?
    ca doar limba-i are papile cornificate,adica e de anduranta!!!

  21. pentru mine , antipatica e „natura” ca a putut sa creeze un astfel de specimen . femeia asta e complexata raaauuu de tot !

  22. bai nene ,pisata da PORA adevarat este o caricatura genetica pai cum plm sa vii in televiziune sa sustii un regim care a saracit tara,a avut noroc ca a fugit repede la „tatuca” BASE cand DINESCU ia servit doar „aperitivele” ca nu cred ca rezista pana la felul 2…ma gandesc cat dracu isi iau astia ca alde PORA sa vina sa sfideze poporul asa pe fata..cred ca destul… sau se multumeste cu statutul de dama de companie la dineele oficiale…hmm

  23. Pacat ca nu sunt un cuplu. Ar fi „batut” in audienta „celebrele transmisii” de la fosta familie Columbeanu!!

  24. nu am vise erotice cu pora, dar dinescu e grobian, este reprezentarea cea mai odioasa a intelectualului roman de circumstanta…. poate sa se sterga la cur cu Herder-ul lui….

  25. IMIPARE RAU CA Domnul domnul nu a PARUIT_O pe JOARDA aia de pora .
    DAR ROMANII adevarati spera sa MOARA pora si familia EI de jegosi

    AVEM NAPALM PENTRU PDLISTI

  26. Limbajul”poetic’al poetului nu ma mai mira ,astept SANCTIUNEA catre postulTV unde a vorbit poetul,oameni buni va mirati de ce se intimpla in tara asta,daca un poet cica are un astfel de limbaj,politicienii parveniti cum sa vorbeasca ?vai de tara asta si de oamenii ce o populeaza.Asta o merita acest popor necivilizat,eu as introduce o disciplina draconica pe o perioada de 50 de ani dupa aceea as trece la principiile democratice,iar cine nu respecta legea l-as trage in TEAPA.Asta pentru inceput,apoi vom vedea…..

  27. Cred ca a sosit timpul sa bata un vant al competentei
    sa-i clatine pe neaveniti din scaunele lor,este timpul sa-i pretuim pe oameni dupa ceace stiu ,vor si pot sa faca ,nu dupa sonoritatea vorbelor si meritele bunicilor,PDL= USL(PSD=PNL=PC)=UNPR=UDMRsi acum vrea sa se catere Partidul lui Dan Diaconescu,cu toti acolitii sai,cf. proverb romanesc:
    Spune-mi cu cine te insotesti,ca sa-ti spun cine esti sa ne fereasca Dumnezeu.
    Dinescu si altii ca el vor fi judecati la timpul lor,stiu cum au mintit poporul cu TELEVIZORUL.
    Prin Credinta,Nadejde si Dragoste invingem,facem Adevarata Schimbare pentru ROMANIA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger