AcasăNewsVIDEO. Descinderi în Capitală și în două județe. Prejudiciul în dosar: circa...

VIDEO. Descinderi în Capitală și în două județe. Prejudiciul în dosar: circa 100.000 de euro/Ce au descoperit polițiștii la percheziții

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Polițiștii au ieșit pe teren, în dimineața zilei de miercuri, 7 decembrie, pentru a face percheziții la persoane bănuite de mai multe furturi. Acțiunea oamenilor legii se desfășoară atât în București, cât și în două județe învecinate Capitalei.

Mai exact, s-a anunțat că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au pornit să facă percheziții, 12 la număr.

Vizate de percheziții sunt „sediile și domiciliile mai multor persoane”. E vorba de persoane bănuite de săvârșirea de furturi din societăți comerciale, conform Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Perchezițiile se fac atât în București, cât și în județele Ilfov și Ialomița. În comunicatul IGPR se mai precizează că valoarea totală a prejudiciului este estimată la aproximativ 100.000 de euro.

La percheziții, au fost indisponibilizate mai multe bunuri, printre care 1,5 tone de articole pirotehnice, un autoturism și articole de îmbrăcăminte”, potrivit sursei citate.

Percheziții la suspecți de contrabandă

Cu doar o zi în urmă, respectiv pe 6 decembrie, IGPR anunța că, începând cu primele ore ale dimineții de marți, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, la persoane suspectate de contrabandă.

Perchezițiile s-au făcut în municipiul Baia Mare și în localități limitrofe. „Persoanele vizate sunt bănuite că ar fi introdus ilegal în țară cantități de țigarete, care trebuiau plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, cauzând prejudiciu bugetului de stat”, potrivit comunicatului IGPR.

267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger