AcasăNewsVIDEO demențial! Cum fac milioane multinaționalele, în plindă pandemie! S-au înghesuit la...

VIDEO demențial! Cum fac milioane multinaționalele, în plindă pandemie! S-au înghesuit la reducerile unui hypermarket nemțesc!

Aglomeratie la un supermarket din Târgoviște în toiul nopții. Oamenii au uitat de pandemie

Sute de români au uitat total de pandemie și s-au înghesuit în cursul nopții trecute la un supermarket din Târgoviște care anunțase reduci. Mulți dintre cei nici măcar nu purtau mască, iar distanțarea fizică pare să fie un concept despre care mulți n-au auzit.

Un lanț de supermarketuri a lansat o campanie de reduceri, în miez de noapte, în intervalul 23:00 – 04:00, iar oamenii s-au înghesuit la cozi imense pentru a prinde produse la prețuri mai avantajoase, printre care fructe, legume, dar și bere.

Chiar dacă era toiul nopții, localnicii nu au stat pe gânduri și au dat iama în magazin, mulți dintre ei fiind nevoiți să aștepte la cozi imense, însă fără să respecte măsurile de prevenție.

Sute de români au uitat de pandemie?

Se pare că o mare parte din cei care au cumpărat produse la reduceri sunt patroni de magazine de cartier, care, bineînțeles, le vor vindela prețuri mai mari.

La ambele magazinele al cunoscutului lanț de supermarketuri, aglomerația a fost mai ceva ca cea de pe Aeroportul din Cluj, atunci când sute de români se pregăteau să plece în Germania la cules de sparanghel, la fel, nerespectând măsurile de protecție.

Românii s-au îngrămădit chiarși în starea de urgență

Noi informații au ieșit la iveală în aprilie în cazul românilor care au plecat din Suceava, la cules de sparanghel în Germania, stat aflat în „zona roșie” COVID-19.

Au apărut multe discuții și la fel de multe întrebări, mai ales că se știa că atât orașul, cât și opt localități limitrofe fuseseră plasate în carantină, ca urmare a numărului mare de cazuri confirmate cu COVID-19.

Mai nou, s-a aflat că firma care a intermediat plecarea conaționalilor în afara țării este Panap Jobs, având ca acționari doi membri ai familiei Flutur: Flutur Onofrei Viorel și Avramescu Flutur Cosmin, potrivit bunadimineataiasi.ro, și sediul în localitatea suceveană Solca. Numele Flutur le este cu atât mai cunoscut sucevenilor, cu cât șeful Consiliului Județean Suceava este liberalul Gheorghe Flutur.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger