AcasăNewsVIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când...

VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii

Au apărut primele imagini cu Paul Lambrino, cunoscut și drept prinţul Paul Phillipe al României, din momentul în care a fost depistat, recent, de către poliţişti într-un resort din Malta.

Sunt imagini publicate pe Youtube cu momentul în care Prințul Paul a fost săltat de către polițiști. Din câte s-a aflat, la momentul la care au descins oamenii legii în respectivul resort, Prințul Paul de România se afla împreună cu soția sa, Lia.

Ulterior, a fost reținut. Între timp, instanța din Malta a decis arestarea preventivă a acestuia, până pe 9 mai. Aspect confirmat și de către ministrul Justiției din România.

CITIȚI ȘI: Prinţul Paul de România, arestat preventiv! Judecătorii din Malta nu au avut milă de el (VIDEO)

„Instanța din Malta a decis azi arestarea preventivă a fugarului Paul de România până pe data de 9 mai.

Din informațiile pe care le avem, solicitarea acestuia, de a fi eliberat pe cauțiune, a fost respinsă, decizie care poate fi însă contestată”, a transmis luni, 29 aprilie, Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

Șefa de la MJ amintește că acesta a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu, în dosarul Ferma Băneasa.

„Ministerul Justiției va continua demersurile și va depune eforturi pentru ca prințul Paul să-și execute pedeapsa în România, așa cum procedează cu orice fugar al statului român.
Vom informa cu privire la etapele procedurale ulterioare. Vom furniza toate documentele și informațiile necesare pentru ca instanța din Malta să accepte predarea fugarului”, a mai anunțat ministrul Gorghiu.

Șeful Poliției Române: A avut loc un schimb de informaţii cu Poliţia din Malta

Şeful Poliţiei Române, Benone Matei, a detaliat, luni, într-o conferinţă de presă modul în care a fost prins prințul Paul, subliniind colaborarea strânsă cu autoritățile din Malta. După ce a fost localizat într-un resort, acesta a fost reținut fără incidente și va fi prezentat instanței malteze.

„A avut loc un schimb de informaţii cu Poliţia din Malta. În urma informaţiilor transmise de poliţişti români, persoana de care aţi menţionat a fost localizată într-un resort. Ulterior a fost reţinut şi urmează să fie sesizată instanţa din Malta. Poliţia Română l-a localizat şi a transmis în timp real informaţii colegiilor din Malta”, a afirmat Benone-Marian Matei.

Matei a precizat că prințul Paul Phillipe nu a opus rezistență.

author avatar
Andrei Coman
1.283 afisari

5 COMENTARII

  1. Când mă gândesc că venise în România să muncească. Încep să regret dictatura. Pe vremea aia aveai serviciu chiar daca erai prinț

    • Acesta caricatura de om nu are legatura cu monarhia romanesca. Am avut monarhi precum si membri ai familiei monarhice , cu dragoste de tara, avand educatie, caractere , calitatati deosebite. Pt. necunoscatori sugerez sa citesca istoria Romaniei moderne, dasigur nu cea falsificata de comunisti

      • In testamentul regelui Ferdinand, scrie ca ii lasa lui Carol al II lea vreo doua conace si niste bani in banca.Restul averii revine nepotului Mihai I.De unde a scos Paul Lambrino, asa cum il chema si pe taica su, Lambrino si nu „Prince”, acte de proprietate? Casa Regala deja si a luat inapoi proprietatile.Daca revendica ceva, sa ia de la mostenitori, nu de la Statul Roman.Vai de unii magistrati.Ignoranta sau coruptie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger