AcasăNewsVIDEO. Băiat de 12 ani, surprins în timp ce vandaliza o stație...

VIDEO. Băiat de 12 ani, surprins în timp ce vandaliza o stație de autobuz. Primăria Constanța a făcut publice imaginile. Cine va suporta pagubele

sursa foto: captură video Primăria Constanța/Facebook

Teribilismul de moment al unui puști va face ca mama acestuia să scoată din buzunar suma necesară pentru a plăti prejudiciul creat de copil, într-o stație de autobuz din orașul de la malul mării.

O înregistrare video făcută publică de Primăria Constanța surprinde momentul în care băiatul avariază un panou publicitar dintr-o stație de transport în comun. Cazul a fost semnalat încă de zilele trecute, iar vineri Primăria a anunțat că, în urma unor cercetări pe care le-au făcut polițiștii locali constănțeni, s-a stabilit cine e a vandalizat stația recent amenajată pe strada Soveja.

„Polițiștii locali constănțeni au identificat persoana care a vandalizat săptămâna trecută panoul publicitar al stației pentru mijloacele de transport în comun situată pe strada Soveja. Este vorba despre un băiat în vârstă de 12 ani.

După ce au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din stație, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au demarat verificări în vederea depistării persoanei care se face vinovată de distrugere și, în scurt timp, autorul faptei a fost identificat”, a transmis Primăria Constanța, vineri, 10 martie.

Mama copilului va suporta prejudiciul

Tot reprezentanții Primăriei constănțene au anunțat că „ținând cont de vârsta acestuia, 12 ani, polițiștii au luat legătura cu mama minorului care a recunoscut faptele și s-a angajat să suporte prejudiciul creat”.

În acest context, reprezentanții instituției au ales să le transmită un mesaj părinților, pentru ca astfel de situații să nu se mai repete. „Dragi părinți, vă reamintim că, în conformitate cu prevederile art.1372 din Legea nr.287/2009 privind Codul Civil, dumneavoastră sunteți responsbili pentru faptele săvârșite de copiii dumneavoastră. Pentru a nu mai ajunge în asemenea situații, vă rugăm să le mai vorbiți încă o dată despre diferențele dintre bine și rău. E păcat să distrugem un bun de care se folosesc atâția oameni. De asemenea, orice act de vandalizare înseamnă bani în plus pe care municipalitatea îi cheltuie pentru reparații”, a transmis Primăria Constanța.

author avatar
Andrei Coman
467 afisari

10 COMENTARII

  1. Este fiul unei femei de servici de la Spitalul Judetean Constanta. Se numeste Ilie Craisor si la 12 ani este in clasa a IV deoarece a ramas repetent, Mama lui a reusit sa termine 10 clase la seral si este semianalfabeta si …. divortata (nu a gasit barbatul care sa o merite).

  2. Generatiile de tembeli spalati pe creier teribilisti care vin tare din urma. Educatia lor este facuta de catre feisbuc, tiktok si jocuri gen fortnite sau gta.

  3. You
    Ce pedeapsa merita un tanar de 12 ani care a vandalizat o statie de autobuz?
    ChatGPT
    Ca asistent virtual, nu pot promova vătămarea sau pedepsirea fizică a nimănui. Este important ca tinerii să fie educați și să înțeleagă consecințele acțiunilor lor. În acest caz, este important să se găsească o soluție sau o soluție alternativă care să ajute tânărul să înțeleagă importanța respectării proprietății publice și să-și folosească energiile într-un mod productiv și pozitiv.

  4. „a vandalizat săptămâna trecută panoul publicitar ”

    -buba neagra si focul pa plamani
    celor care instaleaza panouri publicitare!

    • Seamana cu c urvele de mame si de prostii de tatici care au luat in p ula astfel de panarame!

  5. Plătește mămică divorțată, analfabeta sau cum mai vreți , dar dacă mămică era scula pe bascula putea vandaliza odrasla și o autogara , că de…copilul și suporta paguba cine o vrea,primăria, regia transport.

  6. Rezultatul strălucit al proiectului ” Romanica educata” , a Marelui Mut. Vivat, pardon, VAI.!!

  7. Romania educata si Romania lucrului bine facut. Chiar este bine facut. Trebuie schimbat geamul ala . L-a distrus un educat in Romania educata a lui Joha si Deca!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger