AcasăNewsVIDEO Au filmat prabusirea avionului in care se aflau! (IMAGINI SOCANTE) ...

VIDEO Au filmat prabusirea avionului in care se aflau! (IMAGINI SOCANTE)

(captura youtube)

Trei barbati aflati la bordul unui avion de mici dimensiuni au vrut sa filmeze, de la inaltime, drumul catre destinatia aleasa pentru scurta lor excursie. Nu s-au gandit nicio clipa ca vor surprinde pe camera momentul in care aparatul de zbor se prabuseste!

(captura youtube)

Un avion de mici dimensiuni s-a lovit de pamant in Idaho, la scurt timp de la decolare. Clipele de groaza pentru cei trei pasageri au fost filmate cu o camera montata in cabina, si cu una pe care o avea in mana unul dintre tineri. Momentul in care aeronava s-a lovit de pamant, rostogolindu-se de cateva ori si lovindu-se de cativa copaci, a fost surprins pe inregistrarea aparuta recent pe Internet. Din fericire, toti cei trei pasageri aflati la bord au scapat cu viata, unul dintre ei avand o fractura de mandibula.

Imaginile de dupa prabusirea avionului de mici dimensiuni ii infatiseaza pe cei doi tineri in stare de soc si pe tatal unuia dintre ei, pilotul aeronavei, intins pe pamant, lovit la fata.

Accidentul a avut loc la sfarsitul lunii iunie. Din nefericire, zambetul de la inceputul filmarii s-a transformat rapid in spaima pentru cei trei pasageri. Cu totii sunt, insa, constienti ca au avut mare noroc ca au scapat cu viata, si asta in mare masura pentru ca avionul nu apucase sa se ridice la distanta foarte mare de sol, cand s-a prabusit, cel mai probabil in urma unei probleme tehnice.

[youtube]AXPL6_UP1nc[/youtube]

579 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger