AcasăNewsVIDEO - Adrian Nastase a ajuns la Rahova

VIDEO – Adrian Nastase a ajuns la Rahova

Adrian Nastase, in ambulanta, dupa extaernarea de la Floreasca (foto: captura Romania TV)

ADRIAN NASTASE a ajuns la Spitalul Penitenciarului Rahova, la cateva minute dupa ce a fost externat, in jurul orelor 22.20, din Spitalul Floreasca. Fostul premier a fost transportat cu o ambulanta. In spatele salvarii s-a aflat o masina in care era Andrei Nastase, fiul cel mare al acestuia.

Adrian Nastase, in ambulanta, dupa extaernarea de la Floreasca (foto: captura Romania TV)

Adrian Nastase a fost transportat, imediat dupa ce a fost externat din Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, la Spitalul Penitenciarului Rahova. Fostul premier a parasit unitatea medicala de la Floreasca pe o targa si acoperit cu o patura. Imaginile surprinse de televiziuni l-au infatisat pe Adrian Nastase in timp ce parea ca vorbeste cu persoanele aflate in ambulanta.

ADRIAN NASTASE, externat de la Spitalul Floreasca. Fostul premier va fi dus la Spitalul Penitenciar Rahova

Tribunalul Bucuresti a decis, marti, ca nu exista niciun impediment in punerea in executare a mandatului emis pe numele lui Adrian Nastase. “Astazi Tribunalul Bucuresti a raspuns unei solicitari adresata de Politie. Judecatorul a decis ca nu exista un impediment si ca este necesara punerea in executare a mandatului. Solutia nu este definitiva, este supusa recursului in termen de 10 zile. Solutia poate fi atacata atat de condamnat, cat si de Parchet”, a declarat presedintele Tribunalului Bucuresti (TB).

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, la cateva ore dupa ce Instanta Suprema l-a condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul „Trofeul Calitatii”. Dupa ce s-a impuscat in zona gatului, fostul prim-ministru a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata.

465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger