AcasăNewsVIDEO - A nins pe Transfăgărășan. Drumarii au intervenit deja cu utilaje....

VIDEO – A nins pe Transfăgărășan. Drumarii au intervenit deja cu utilaje. Ce trebuie să știe șoferii

(sursa foto: captură video)

Peisaj cu semne ale iernii, pe Transfăgărășan, aproape de mijlocul ultimei luni de toamnă din calendar. 

A nins pe Transfăgărășan, zăpada care s-a depus fiind de câțiva centimetri. Drumarii au ieșit deja cu pluguri, pentru a curăța carosabilul.

Imagini surprinse vineri dimineață pe DN 7C Transfăgărășan au fost făcute publice de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București.

Circulația e deschisă

Drumarii districtului Piscu Negru acționează cu autoutilaje cu lamă și material antiderapant pentru asigurarea condițiilor de circulație în siguranță!

Deși ninge pe Transfăgărășan, intervenim cu utilaje pentru a menține cât mai mult deschis drumul! Vrem astfel ca turiștii să se bucure cât mai mult de acest drum spectaculos, unic în lume”, s-a transmis pe pagina de Facebook a DRDP București, în 11 noiembrie.

Șoferii care vor să ajungă, cu mașina, în zonă sunt sfătuiți să nu se aventureze la drum fără să aibă autoturismele echipate pentru condiții de iarnă. „Atenționăm pe cei care vor să tranziteze zona că trebuie să aibă autovehiculele echipate de iarnă”, conform aceleiași surse.

Imagini de pe Transfăgărășan, după ce a nins, au fost publicate, pe aceeași rețea de socializare, și de către reprezentanții CNAIR și ai Salvamont Argeș.

Drumarii de la CNAIR intervin permanent pentru a menține circulația deschisă în siguranță, pentru cei care tranzitează unul din cele mai frumoase drumuri montane din lume, cât mai mult timp”, se menționează într-o scurtă postare pe pagina de Facebook a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger