AcasăNewsVIDEO| Atac terorist la metroul din Tokyo. 3 bărbați, înjunghiați!

VIDEO| Atac terorist la metroul din Tokyo. 3 bărbați, înjunghiați!

VIDEO| 3 bărbați înjunghiați de o femeie la metroul din TokyoVIDEO| 3 bărbați înjunghiați de o femeie la metroul din Tokyo/ Sursa FOT: apnews.com

Conform Reuters, trei bărbați au fost înjunghiați de o femeie într-un tren care oprise în stația Akihabara din Tokyo. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, a anunțat miercuri postul public de televiziune NHK. Femeia a fost reținută de autorități.

Garnitura de pe linia Yamanote este una dintre cele mai utilizate rute din Tokyo. Mersul ei a fost întrerupt din cauza unor „probleme în tren” în stația Akihabara, miercuri, 03 ianuarie 2024, a anunțat East Japan Railway Company pe platforma X.

NHK a precizat faptul că o femeia a fost văzută cu un cuțit în mână într-un tren în stația Akihabara. Ea a fost reținută, iar Departamentul Poliției Metropolitane investighează incidentul.

Agenția de știri Kyodo a relatat că, spre norocul lor, niciuna dintre victime nu a suferit răni care să le pună viața în pericol. Televiziunea publică NHK a raportat inițial că patru persoane au fost înjunghiate, insă bilanțul final se oprește la 3 victime.

author avatar
Mihail Ioan
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger