AcasăNewsVIDEO. 1.200 de pistoale găsite de polițiștii de frontieră într-un camion condus...

VIDEO. 1.200 de pistoale găsite de polițiștii de frontieră într-un camion condus de un ucrainean, în PTF Negru Vodă

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră au descoperit nu mai puțin de 1.200 pistoale, în zeci de cutii aflate într-un camion condus de un ucrainean de 54 de ani. Armele, suspecte a fi letale, vor fi trimise pentru a fi expertizate de către specialiști.

Poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă au depistat, într-un camion încărcat cu diverse produse, condus de un cetăţean ucrainean, 1.200 pistoale suspecte de a fi letale și supuse autorizării – anunță vineri Poliția de Frontieră, într-un comunicat. Urmează ca armele să fie trimise spre expertizare.

Șoferul camionului a ajuns la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă în cursul zilei de joi. În urma controlului amănunțit ce s-a făcut asupra mijlocului de transport, au fost găsite 60 de cutii în care se aflau 1.200 de pistoale de calibru calibru 9 milimetri, conform sursei citate.

Ce era trecut în documentele de însoțire a mărfii

sursa foto: politiadefrontiera.ro

În data de 30.03.2023, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 54 de ani, la volanul unui ansamblu rutier cu semiremorcă, înmatriculat în Ucraina. Bărbatul transporta, conform documentelor de însoţire, pistoale cu gaze, pentru o societate din Ucraina.

Întrucât exista suspiciunea că pistoalele fac parte din categoria armelor letale supuse autorizării, polițiștii de frontieră au însoțit ansamblul rutier în Portul Constanța, iar împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța-Sud au desigilat compartimentul marfă al mijlocului de transport şi să efectueze controlul amănunţit al acestuia.

În urma verificărilor, au fost descoperite 60 de cutii ce conțineau 1.200 pistoale, marca Stalker, calibru 9 mm, care au fost ridicate în vederea expertizării”, se precizează în comunicatul Poliției de Frontieră.

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Conform sursei citate, în cazul de față poliţiştii de frontieră fac cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, „sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Reprezentanții Poliției de Frontieră au făcut publice, în acest caz, și imagini cu acele cutii găsite în compartimentul de marfă al autovehiculului supus controlului, dar și cu conținutul acestora. Iată-le:

author avatar
Andrei Coman
702 afisari

7 COMENTARII

    • daca le pui amortizor sunt nemaipomenite ptr executii silentioase…tipC I A…..poc-poc….nu se aude nimic

      • munitia poate fi inclusiv 9mm „hollow point”,normal sau exista si versiunea 9mm „rubber”.De obicei primele 2 gloante se pun „rubber” si restul „hollow point”
        Pistolul este un fel de copie a „GLOCK” sau „LUGER PARABELLUM” cu partile esentiale din metal si restul din plastic.Se poate demonta si plasticul nici macar nu apare la controale X-ray,iar restul se poate tine undeva separat.Pui o femeie de servici sa le duca in toaleta din judecatorie..te duci sa faci PI-PI…..si iesi inarmat de acolo precum RAMBO

    • Ala din prezentarea video de pe Youtube este modelul Zoraki Stalker cu BILA DE CAUCIUC. Daca incerci sa bagi cartus cu glont, iti explodeaza teava pistolului direct in mecla.
      Modelul gasit in camion este Zoraki Stalker Mod 914 P.A.K. adica este construit sa traga cu cartuse asazis „blank” sau cartuse umplute cu substante iritant lacrimogene, asazis imprastie GAZE lacrimogene. La acest pistol teava este partial obturata, astfel incat daca bagi un cartus cu bila de cauciuc iti pocneste teava tot in mecla. Modelul il puteti viziona aici: https://www.sharpimport.com/stalker-914-chrome-finish–9mm-blank-firing-replica-zoraki-gun
      Militia proasta s-a ca cat urgent in izmene pentru niste rahaturi care in toata Europa se vand la liber, cu conditia sa ai 18 ani. Bineinteles EXCEPTIE face Rromanistanul in care pentru a avea acest pistol de umflat cauciucurile la masina, ai nevoie de permis de portarma.
      Daca nu va pricepeti nu mai scrieti teorii din auzite de la un var care a auzit de la cumnatul lui care a auzit in piata cand statea sa ia cartofi.

  1. Pistoalele erau pentru Constantinescu si Barbu care vor sa-si faca potera si sa inlocuiasca armata si politia din Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger