AcasăNewsVideanu: Ponta e un mitoman. Guvernul, vinovat de esecul privatizarii Oltchim

Videanu: Ponta e un mitoman. Guvernul, vinovat de esecul privatizarii Oltchim

Adriean Videanu

Adriean Videanu a sustinut, in contextul acuzatiilor aduse de premierul Ponta, cum ca s-ar fi inteles cu Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim, ca vinovat de esecul privatizarii este Guvernul USL. Motiv pentru care l-a numit pe Ponta „mitoman” si a cerut demisia Executivului.

Adriean Videanu

Esecul privatizarii Oltchim se datoreaza Guvernului Ponta, a sustinut Videanu, intr-o conferinta de presa, adaugand ca „Ponta actioneaza ca personajul national esenta incapacitatii, domnul Bula”.  „Esecul privatizarii Oltchim este rezultatul indiscutabil al incompetentei Guvernului Ponta. Pentru a salva economia romaneasca, cerem de urgenta demisia Guvernului Ponta. Este singurul responsabil de inchiderea combinatului Oltchim si este singurul responsabil de esecul privatizarii Oltchim. Maniera in care Guvernul Ponta a aprobat, prin memorandum, procedura de privatizare nu ducea decat intr-un singur loc: esec”, e de parere Adrian Videanu.

Democrat-liberalul l-a numit pe Ponta „mitoman”. „Uitati-va cat de mitoman este domnul Bula, pentru ca nu mai tarziu de zilele trecute, anunta ca vor veni doi investitori mari, seriosi. In realitate, acest lucru nu s-a intamplat”, a afirmat Adrian Videanu.

Liderul interimar al PDL Bucuresti a cerut demisia Guverului, pe care il considera vinovat de situatia de la Oltchim. „Este jignitoare superficialitatea cu care trateaza mii de oameni care lucreaza la Oltchim si companii care sunt strategice pentru economia nationala. E dovada suprema a incompentei pe care actualul Guvern o manifesta. Cerem de urgenta demisia Guvernului Ponta pentru a nu continua aceste decizii, pentru a nu distruge economia romaneasca”, a continuat Videanu.

„Singura data cand am vorbit cu Dan Diaconescu la telefon e cand m-a acuzat public ca l-as fi putut influenta pe Traian Basescu sa-l bage la puscarie. A fost singura data cand am vorbit cu Dan Diaconescu”, le-a spus PDL-istul jurnalistilor, care a adaugat ca „singurul partid care a facut ceva pentru Oltchim este PDL”.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger