AcasăNewsVideanu, lectii de economie pentru noii guvernanti

Videanu, lectii de economie pentru noii guvernanti

PDL experimenteaza un” alt gen de politica”, in care injuraturile sunt excluse si sunt inlocuite cu sfaturi.

Adriean Videanu da lectii gratuite actualilor guvernanti

Pedelistii pun gentiletea de care dau dovada fata de adversarii lor politici pe seama stabilitatii de care are nevoie tara in acest moment. Cert este ca Adriean Videanu a livrat deja prima ”lectie” actualilor guvernanti: ”Reducerea CAS poate fi facuta cu 3,4 puncte procentuale, nu cu 5, concomitent cu o crestere a salariului minim la 820 de lei. Vom pune la dispozitia guvernului calculele facute de noi”.

Concomitent, Videanu a anuntat ca PDL a decis sa dea dovada de bune maniere politice in acest an electoral: nu va mai injura pe nimeni. Explicatia a venit si ea imediat: ”Constientizam gravitatea momentului si stabilitatea Romaniei poate fi afectata de lipsa de credibilitate a guvernului”. Videanu nu a injurat, dar nu a ezitat sa puna deprecierea leului pe seama ”lipsei de credibilitate” a Guvernului Ponta: ”Avem cel mai mare curs ron/euro, raportat la euro, din toata aceasta perioada, chiar mai mare decat in varful crizei economice pe care Romania a parcurs-o. Vreau sa stiti ca fundamentele sunt dominant politice si nu economice”.

author avatar
Simona Badulescu
185 afisari

1 COMENTARIU

  1. …te facusi mare economist Videne!….mai bine explica-ne cum a facut colegul tau Negoita atata avere la tot neamul!…asta-i marea problema nu ce spuneti voi….CRIZA mintiti!…ce avere aveti voi Videne,ca in China erati de mult impuscati!…asa v-ar trebui….cum se face ca tu in „89 ,nu aveai nici B.I de capitala!..e corect la ce ti-ai tras?….un pensionar teleormanean de al tau,care a facut 70km.de metrou si voi l-ati distrus!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger