AcasăNewsVideanu: "Frunzaverde poate va fi partenerul nostru de dialog in interiorul PNL,...

Videanu: „Frunzaverde poate va fi partenerul nostru de dialog in interiorul PNL, de a construi dreapta”

Adriean Videanu

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, joi, la B1 TV, ca Sorin Frunzaverde a gresit plecand la PNL, dar a opinat ca acesta poate fi partenerul de dialog in interiorul PNL pentru construirea dreptei in Romania.

Adriean Videanu

Videanu a spus ca plecarea lui Sorin Frunzaverde creeaza o problema PDL, dar a adaugat ca „nu este un capat de tara”. „Parerea mea este ca Sorin a gresit. De ce a gresit? In opinia mea, pentru ca el este un om politic foarte valoros, cu idei foarte pragmatice, dar va fi singular in PNL. Va fi singurul om care va incerca, din punctul meu de vedere, sa construiasca dreapta. Poate va fi partenerul nostru de dialog in interiorul PNL, de a construi impreuna dreapta, pentru ca – va rog sa luati toate declaratiile, cel putin ale mele, publice: dreapta in Romania inseamna o constructie impreuna cu PNL, la un moment dat, cand vor disparea toate rugozitatile. Este nevoie de o astfel de constructie. Si poate Sorin Frunzaverde va fi partenerul nostru de dialog, pentru ca stim cum gandeste, stim care sunt ideile pe care el le promoveaza si poate cream o punte de legatura”, a spus Videanu.Intrebat daca el mai crede in formarea unei drepte puternice cu piloni PNL si PDL, Videanu a raspuns afirmativ, mentionand insa ca are „niste indoieli” in legatura Crin Antonescu.

Pe de alta parte, Adriean Videanu a mai spus ca, raspunzand unor intrebari referitoare varianta unui congres extraordinar al PDL, ca nu crede ca acesta este oportun. „Ce sa facem printr-un congres acum?”, a spus el, apreciind totodata ca ceea ce ii trebuie PDL este sa intre in dispozitiv „de maine”.

Sorin Frunzaverde a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL.

author avatar
Ciprian Purice
125 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu mai exista scapare cu cei de la putere … nu sunt capabili sa deschida o carte dar sa mai formeze si ceva contructiv pentru poporul roman

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger