AcasăNewsVideanu: De astazi USL-ul este direct responsabil de evolutia Romaniei

Videanu: De astazi USL-ul este direct responsabil de evolutia Romaniei

Adriean Videanu a declarat ca, potrivit optiunilor exprimate de alegatorii romani, de luni USL-ul poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, afirmand ca din puntul lui de vedere ARD-ul nu a suferit un esec.

Liderul PDL Bucuresti a afirmat ca, desi niciunul dintre liderii ARD nu a reusit sa obtina un loc direct in Parlament, democrat-liberalii nu se simt infranti: „Un vot al romanilor nu poate fi catalogat ca un esec, cel mult ca un moment de reflexie interna asupra activitatii noastre in ansamblu „.

Adriea Videanu a amintit ca lupta nu s-a incheiat odata cu alegerile parlamentare de duminica, si ca, in continuare, PDL-ul se va constitui in principalul partid de opozitie. „Vom face o pozitie constructiva pentru a apara statul de drept, si a avea o Romanie europeana. Vom apara stabilitatea economica a tarii, intr-o perioada atat de grea pentru romani”, a spus democrat-liberalul.

In ceea ce priveste victoria clara a USL-ul la alegerile parlamentare, Videanu a declarat: „Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, si practic ar trebui sa rezolve imediat marea asteptare a romanilor. Din acest moment social democratii poarta cea mai mare responsabilitatea fata de evolutia Romaniei”.

Presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a prezentat luni numaratoarea paralela a ARD, din centralizarea a  84,79% de sectii, in urma careia reiese ca ARD a obtinut 17,7% la Camera Deputatilor si 17,5%. Alianta de opozitie, USL, a obtinut 57,7% din voturi la Camera Deputatilor si 57,9% la Senat, PPDD ar avea 13,2% la Camera Deputatior si 13,3% la Senat, iar UDMR  6 procente in Camera Deputatilor, respectiv 6,3 procente la Senat, potrivit datelor prezentate de liderul PDL.

author avatar
Alina Costache
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger