AcasăNewsVideanu: Blaga trebuie sa ramana la conducerea PDL

Videanu: Blaga trebuie sa ramana la conducerea PDL

Adriean Videanu

Adriean Videanu e de parere ca Vasile Blaga trebuie sa ramana in fruntea PDL, dar in acelasi timp ca se impune convocarea Conventiei Nationale a partidului, iar democrat-liberalii care doresc functia de presedinte sa-si poata anunta candidatura la sefia formatiunii.

Adriean Videanu

Videanu nu crede ca actualul lider al PDL-ului ar trebui sa renunte la functie, dupa alegerile parlamentare. Dar ca e nevoie, ”cat mai repede cu putinta”, respectandu-se in acelasti timp termenele statutare, sa se convoace Conventia Nationala.

„Cred ca Vasile Blaga  trebuie sa ramâna la conducerea partidului, dar totodata cred ca va trebui sa convocam Conventia Nationala si atunci fiecare doritor la acest fotoliu – care nu e unul confortabil – vine cu propriul proiect, castiga adeziunea militantilor PDL si, sigur, se inhama la reconstructia dreptei din acea pozitie. Eu cred ca este conform statutului PDL – fiecare militant al partidului are bastonul de maresal in ranita, cel care se crede capabil sa duca PDL si convinge militantii PDL e liber sa candideze”, a declarat Videanu.

In cadrul aceleiasi conferinte de presa, Videanu a anuntat si ca, „din bun simt”, democrat-liberalii nu vor merge la negocierile de la Cotroceni cu o propunere de premier.

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger