AcasăNewsVictorie in instanta pentru Gica Popescu

Victorie in instanta pentru Gica Popescu

Fostul mare international Gica Popescu a reusit sa scape de regimul inchis de detentie.

La circa opt luni de cand a fost condamnat la inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor, si incarcerat la Penitenciarul Rahova, Gica Popescu a obtinut o prima victorie in instanta.

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au admis solicitarea fostului mare fotbalist de a trece de la un regim de detentie inchis la un regim de detentie semideschis.

In aceste conditii, Gica Popescu se poate plimba in voie prin intreg Penitenciarul, fara a mai avea nevoie de aviz din partea conducerii Penitenciarului sau de supravegherea paznicilor.

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal a fost condamnat, in martie, la trei ani si o luna de inchisoare cu executare pentru implicarea sa in Dosarul Transferurilor. Gica Popescu a fost acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani.

Apropiatii fostului fotbalist au sperat ca o eventuala victorie a premierului Victor Ponta la alegerile prezidentiale va aduce gratierea lui Gica Popescu, dar cum, in cele din urma, Klaus Iohannis a devenit noul presedinte ales al Romaniei, fostul international ramane dupa gratii. Fostul fotbalist sper ca, dupa Anul Nou, sa obtina macar un regim de detentie deschis, respectiv sa i se ofere posibilitatea de a munci in afara Penitenciarului precum o face Gigi Becali la echipa de fotbal Viitorul Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger