AcasăNewsVictorie în instanță pentru cunoscutul medic! Mircea Beuran, achitat definitiv

Victorie în instanță pentru cunoscutul medic! Mircea Beuran, achitat definitiv

Cunoscutul chirurg Mircea Buran obține o victorie definitivă în instanță, în procesul în care DNA-ul l-a acuzat de luare de mită.

Concret, medicul Mircea Beuran a fost achitat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti (CAB). Decizia a fost luată în procesul în care Beuran era acuzat de luare de mită, pentru că, potrivit procurorilor anticorupţie, ar fi primit 10.000 de euro de la un medic pentru a asigura ocuparea, de către acesta, a unui post de asistent universitar în specialitatea Chirurgie generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

Beuran primise o decizie similară, de achitare, şi în prima instanţă. Doar că DNA-ul a făcut apel la hotărârea Tribunalului Giurgiu, pronunțată în toamna anului trecut, în noiembrie 2022 mai exact.

Minuta instanței

Curtea de Apel Bucureşti a respins miercuri, ca nefondat, apelul declarat de DNA împotriva deciziei Tribunalului Giurgiu, prin care Mircea Beuran fusese achitat.

„În temeiul art.421 alin.(1) pct.1, lit.b din Codul de procedură penală, respinge, ca nefondat, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva sentinţei penale nr. 233 din data de 17.11.2022, pronunţate de Tribunalul Giurgiu – Secţia penală, în dosarul nr. 9606/3/2020. Constată că inculpatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore, începând de la data de 13.02.2020, ora 20:00, până la data de 14.02.2020, ora 20:00 şi arestat la domiciliu de la data de 14.02.2020 până la data de 12.03.2020. În temeiul art. 275 alin. (3) din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare ocazionate de judecarea apelului rămân în sarcina statului. Definitivă”, se precizează în minuta instanţei.

Medicul Mircea Beuran a fost achitat în primă instanță, în noiembrie 2022, decizia fiind pronunțată la acea dată de Tribunalul Giurgiu.

Citiți și:

I s-a făcut dreptate! Medicul Mircea Beuran, achitat! Cum motivează judecătorii decizia

Medicul Mircea Beuran a câștigat procesul! Spitalul Floreasca, bun de plată! / Ce a mai decis instanța

Costache, lovit de ”blestemul lui Beuran”!

author avatar
Andrei Coman
583 afisari

17 COMENTARII

  1. Justitie pe baza de spaga, bagi banul la masina de spalat a coruptiei numita justitia romana si iesi curat, spalat! Meritati salarii si pensii speciale, nenorocitilor!

  2. & E posibil ca forțând la Beuran pentru prelungirea activității profesionale să „decontați” și cu Rudel Obreja, ?

    • & ,,forțând”, ,,forța”, ,,a nu forța” , ,,Sforza” , frecvent folosite de Rudel Obreja, ?

  3. & Eventual pe la ”balanță”, Themis, ,,cântar” , Rudel Obreja având dese ”conflicte profesionale” cu decidenții, judecătorii de la box, ?
    Oarecum și despre , probabil, obiectivele constituționale ale funcționării instituțiilor și neconstituționalitățile de formulare a exprimărilor și definițiilor de prin articole din legi, ?

  4. & Probabil că Rudel Obreja nu a băut, însă i-a ”dăunat” , ? Parcă zicea și despre , ,,dăunători”, fotbaliștii din generațiile mai vechi spunând că ,,jucau ceea ce beau” , ?

  5. ” Constată că inculpatul a fost reţinut pe o perioadă de ….. ” Asadar, chiar daca a fost achitat, se pune intrebarea – cine reface pentru familia lui pentru urmasii lui, pentru contemporani, pentru posteritate, renumele valorosului chirurg M. B., achitat. Cine indeparteaza de pe blazonul lui si din memoria urmasilor lui, memoria noastra colectiva, faptul injositor pentru el, unul din varfurile lumii medicale romanesti, ca a fost candva ” INVINUIT, INCULPAT” ( ACHITAT). Ministerul Public ce are oare de zis in acest caz criminal?

  6. & „Efecte de turme”, mai mari , ? Vaccinări și sisteme imunitare, ? „Utilități la comun”, ? Paușalul și contorizarea, ? Comunismul și capitalismul , ?

    • Aktual 24 . ro , 5 iulie 2023 : ” BERLINUL L-A REFUZAT PE CIOLACU , NU VREA SA TRIMITA TRUPE IN ROMANIA : ” GERMANIA NU E OBLIGATA SA TRIMITA MILITARI IN ROMANIA ” – Sursa : DPA , citata de AGERPRES .

  7. Gibonii leproizi si usereaua parsiva
    Aceste doua entitati absurde
    Cand mai ajung uneori la coliva
    Incep vanatoara,incep sa zburde!

    Judeca ei cu portocale nebune
    Si cu kodrutze duse cu minti pe aratura
    Iar presul un ins mediocru cu spume
    Aproba caci si el e de aceeasi factura

  8. Domnul Beuran a avut ” norocul ” sa fie judecat de completuri alcatuite din judecatori cu frica lui Dumnezeu,oameni care-si respecta juramantul depus cu mana pe Biblie.Exceptia care confirma ” regula „,si anume ca Justitea mea endependenta este putregaiul care ingroapa Romania sub inaltul patronaj al Cocotatului penal Esuat la varful statulu ” meu de drept ” mafiot,esuat.

  9. Noua moda in justitia din Romania, bagi banul ca la tonomat si te spala de orice vina, iesi curat ca nou! Tonomatul Justitia curata orice mizerie pe baza de spaga!

    • Bai Neica nimeni ,sper sa nu ajungi sa cazi în genunchi la Profesor sa îți salveze pe cineva drag,hai sictirit nepri copsitule,din cauza unui idiot ca tine ni se distrug valorile și pleacă din tara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger