AcasăNewsUdrea, victorie in instanta: "rechizitoriu prost facut"/Retrimis procurorilor

Udrea, victorie in instanta: „rechizitoriu prost facut”/Retrimis procurorilor

Despre fostul ministru se poate spune ca a obtinut o victorie in instanta, avand in vedere ca rechizitoriul cauzei privind finantarea campaniei din 2009 a fost retrimis DNA-ului, aspect pe care l-a anuntat chiar Elena Udrea. S-a aflat ca instanta asteapta unele clarificari in ceea ce o priveste pe fosta sefa a PMP-ului.

 

UPDATE: Elena Udrea a si postat un mesaj, pe Facebook, dupa ce a fost la CAB si a aflat decizia magistratilor, pe care il redam in cele ce urmeaza, integral:

„Dosarul privind finantarea campaniei prezidentiale din 2009, facut de procurorul Bulancea din Gala Bute, foarte apropiat lui Kovesi, se intoarce la DNA!!!

Dupa ce luni de zile s-a plimbat intre ICCJ, unde DNA il trimisese si Curtea de Apel, unde Inalta Curte l-a declinat, ambele instante refuzand sa il judece, astazi judecatoarea de la CAB a decis ca Rechizitoriul e prost facut si nu se intelege care sunt faptele de care sunt invinuita si in ce calitate le-as fi savarsit?

Procurorul a incercat sa mai obtina o condamnare impotriva mea, „trimitand dosarul pe culoar” (cum ne explica fostul ofiter SRI Dragomir, ca se fac dosarele si se dau condamnarile, cu procurori si judecatori care executa ordinele), fix la acelasi complet de judecata de la ICCJ din Gala Bute…care insa s-a declarat fara competenta in judecarea cauzei.

De data aceasta, strategia de executie a binomului SRI-DNA nu a mai functionat!

Era prea de tot chiar si fiind vorba de mine..”

–-

„Acest dosar a avut asa un traseu interesat si determinat de greselile flagrante ale procurorilor”, a sustinut Udrea, de pe holurile Curtii de Apel Bucuresti, invocand „graba” procurorilor lor de a trimite cauza in instanta.

Totodata, fostul ministru al Turismului a mai adaugat ca „instanta astazi a constat ca nu se intelege din rechizitoriu pentru care fapte si in ce calitate am fost eu anchetata in acest dosar (…) este un rechizitoriu prost facut, la ordin, intr-un dosar inceput in campania din 2016  (…) care la final a ajuns in situatia de a fi, astazi, restituit procurorilor”.

Atat Elena Udrea, cat si Ioana Basescu au venit, joi dimineata, la CAB, avand termen in dosarul in care au fost trimise in judecata de catre procurorii DNA, cel privind finantarea campaniei din 2009.

sursa foto: Facebook

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger