AcasăNewsVictoras se caciuleste pe la serviciile secrete

Victoras se caciuleste pe la serviciile secrete

In ultima vreme, lui Victor Ponta par sa i se indeplineasca toate visurile de marire politica. Insa se pare ca nici macar suspendarea presedintelui Basescu nu este in stare sa-i aline cea mai ascunsa dorinta a sa.

Victor Ponta sufera ca nimeni din sistem nu il baga in seama

Si asta pentru ca premierul vrea musai sa aiba si el un serviciu secret la dispozitie.

Pe George Maior l-au amuzat teribil pretentiile ambitiosului premier

Numai ca mai- marii din sistem i-au ras in nas si au refuzat sa-i dea pe maini „jucaria” mult visata.

Ramas pe dinafara

Daca ar fi sa te iei dupa declaratiile publice ale premierului, ai putea crede ca acesta are serviciile secrete la degetul cel mic. Aproape ca nu exista aparitie de-a sa televizata in care Ponta sa nu puna „placile” cu „ am apucat sa fac niste verificari azi-noapte”, „acum am fost informat ca …” , „din informatiile pe care le detin…”. Numai ca, din cate sustin sursele noastre, seful guvernului incearca prin aceasta bravada doar sa mascheze cel mai mare of al sau: faptul ca nu are niciun control real asupra vreunuia din serviciile secrete din Romania. Motiv pentru care isi preseaza colaboratorii sa-i faca rost cat mai repede cu o structura informationala cu care sa se poata impauna. Si cu ajutorul careia, eventual, sa poata contracara „intoxicarile” la care este sigur ca il supune Basescu.

Ocupat peste tot!

Insa toate portile la care a batut premierul i s-au inchis in nas. La SRI nici macar nu a indraznit sa-l contacteze direct pe George Maior, multumindu-se sa-l tatoneze destul de timid pe adjunctul Florian Coldea. De SIE s-a convins repede ca se afla sub pulpana „vechilor liberali”, nici macar orgoliosul Crin neindraznind sa aiba astfel de pretentii de tutela. Despre  sefii Directiei Generale de Informatii a Armatei, Ponta a fost „informat” ca nu este recomandabil nici macar sa le faca vreo propunere „indecenta”, dar sa mai ii si calce pe coada! Iar cum STS-ul lui Opris si mai ales SPP-ul lui Pahontu sunt considerate adevarate fief-uri de „fundamentalisti” basescieni, lui Ponta nu i-a mai ramas decat sa incerce cu pagubosul „Doi s’ un sfert”. Dar la ce haos este si acolo…

author avatar
Catalin Tache
2.254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger