AcasăNewsVictoras nu-si bate capul cu negocierile post-electorale, o rezolva la suspendare

Victoras nu-si bate capul cu negocierile post-electorale, o rezolva la suspendare

Nu se teme de concurenta si nu da doi bani pe intrigile presedintelui Traian Basescu. Social-democratul  Victor Ponta a gasit metoda prin care sa-si pastreze functia de premier.

Victor Ponta si-a asigurat un nou mandat de premier

In cazul in care Traian Basescu va refuza sa-l nominalizeze pe Victor Ponta, uselistii vor pune imediat in aplicare planul ”B”. Un scenariu in care premierul propus de presedinte nu va primi votul Parlamentului, in schimb seful statului se va invarti de o noua suspendare. Ponta ramane premier interimar, Crin Antonescu se instaleaza la Cotroceni tot ca interimar, Legea referendumului se modifica rapid, iar Basescu este ca si demis.

Traian Basescu este amenintat cu o noua suspendare

Strategia a fost confirmata chiar de Victor Ponta, liderul PSD precizand ca, de aceasta data, USL va juca pe cartea victimizarii.  ”Acum n-am mai fi noi agresorul. Acum noi suntem victima. Daca vom castiga alegerile si domnul Basescu nu ne lasa sa guvernam, noi suntem victima, iar el e agresorul. (…) Daca stam in blocaj, solutia finala este asta: presedintele se suspenda, presedintele Senatului devine presedinte si numeste primul-ministru”, a afirmat premierul, avertizandu-l pe seful statului ca uneltirile sale nu vor sparge USL.  ”Stiu la cine s-a gandit  presedintele Basescu pentru a prelua conducerea Guvernului. (…) Nici Ioan Rus, Liviu Dragnea sau Calin Popescu Tariceanu si nici George Maior nu vor accepta”, a mai spus Ponta, care nu s-a putut abtine si a lansat un nou atac la adresa sefului statului. ”Din informatiile pe care le detin, Traian Basescu nu a fost colaborator al Securitatii, am inteles ca a fost chiar ofiter la Contrainformatii, intai la Marina si dupa aceea a trecut la DIE”, a punctat liderul PSD.

[poll id=”406″]

author avatar
Adelina Ionicel
590 afisari

3 COMENTARII

  1. baravo lui! nu oricine are cojones sa fie ofiter contrainformatii, iti trebuie inteligenta, curaj, onoare…trasaturi care tie iti lipsesc…sa fii plagiator este mult mai usor si nu necesita nici un fel de abilitati, trebuie doar sa stii sa scrii, lucru pe care il in veti in clasa 1 a primara

  2. Te bucuri dejaba, betivanul a fost un parlit de sursa, informator adica sau in limbaj popular binganitor. Conditia sa ai co…jones a fost anulata de starea etilica permanenta.

  3. PONTA puscarie scrie pe tine NU-L VISEZI NOAPTEA PE CRISTIAN PANAIT. ROMANI TREZITIVA JOS JEGURILE USL– CU DRAG SCARBA ,SILA SI UN HUUUUUOOOO PONTA SI AI LUI SA SE DUCA DRACULUI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger