AcasăNewsVictoraș Micula, probleme serioase de sănătate. Tânărul e internat în spital

Victoraș Micula, probleme serioase de sănătate. Tânărul e internat în spital

victoras miculaVictoraș Micula, probleme serioase de sănătate. Tânărul e internat în spital

Victoraș Micula, în vârstă de 27 de ani, fiul magnatului bihorean Viorel Micula, a anunțat că are în prezent o cumpănă în viață. Tânărul trece prin momente dificile, după ce s-a îmbolnăvit, fiind nevoit să urmeze un tratament pentru perioada următoare.

Moștenitorul imperiului „Frutti Fresh” a anunțat că se confruntă cu probleme grave de sănătate și că s-a internat la o clinică din străinătate pentru tratament de specialitate. Totuși, Victoraș a subliniat că starea lui de sănătate nu are legătură cu o posibilă infectare cu COVID-19.

Starea de sănătate a lui Victor Micula este una precară, după cum a mărturisit chiar el într-o transmisiune în direct.

Tânărul se tratează în străinătate

„Sunt la doctor, la cea mai de prestigiu clinică. Băi oameni buni, sunt la clinică, la perfuzii, cu aparaturi pe mine, cu perfuzia în mână. Mă dă naiba afară de aici și apoi unde mă duc.

Nu am COVID, am ceva mult mai grav decât Covid. De-aia intru pe Tik-tok ca să mai uit de ele. Am o boală mai încăpățânată, cam 6 luni tot pe aici o să fiu, dar după o rupem. După ce mă fac bine la clinică aici, intru în forță cu viteza luminii”, a mărturisit el.

Fără să ofere mai multe detalii pe marginea subiectului, Victoraș Micula a explicat că are probleme de sănătate, fiind nevoit să rămână sub supravegherea medicilor pentru următoarele șase luni. Tânărul a dat de înțeles că este vorba despre o problemă gravă, spunând că nici banii nu îl pot ajuta în aceste momente, chiar dacă este milionar.

„Banii sunt o iluzie. Chiar vă doresc din suflet la toți să aveți cel puțin de 10 ori mai mulți bani decât mine, să vedeți că sunt o prostie. Poți să ai miliarde și triliarde să vezi că nu te ajută la nimic, ba din potrivă îți faci dușmani”, a declarat Victoraș Micula, la un post de televiziune.

author avatar
Andreea Vlad
1.197 afisari

5 COMENTARII

  1. Cand a fost trimis in judecata ptr accesarea sist informatic al Politiei, Victoras se imbolnaveste grav si se trateaza …. in strainatate. Misto
    Vezi Victoras ca mai e p-acolo fiul lui Gino Iorgulescu, fiul lui Adamescu si ei ffffffbolnavi.

  2. La datele de la orice public oricine ar trebui să le poată vedea. Acestea n-au nici o treabă cu siguranța, mersul anchetei samd, sînt mijloc de a strînge cu ușa pe cine vor.

  3. BEIZADELE =PUSLAMALE=LICHELE=INFRACTORI =LEPRE .
    VEZI :IORGULESCU ,ADAMESCU ,MICULA ,VEZI DERBEDEUL JUDECATORULUI TUDORAN !,IAR LISTA E LUNGA >
    SUNT DESTUI AVOCATI CARE CASTIGA GRAS INVENTAND POVESTI ,INVENTAND BOLI ,TRAGAND DE TIMP PANA LA PRESCRIERE SAU PANA UITA LUMEA DE SCANDAL.
    JUSTITIA NU-SI FACE TRABA ,JUSTITIA ACCEPTA MASLUIREA FAPTELOR ,SCHIMBAREA INCADRARII FAPTELOR ,CELE TREI CAZURI SUNT RELEVANTE :ADAMESCU FUGIT DIN TARA ,IORGULESCU FUGIT DIN TARA ,PUSLAMAUA MICULA FUGIT DIN TARA !!, JUSTITIA ESTE FACUTA CIUR !!,RASUFLA ORCE !.
    PENTRU CA RASUFLA ORCE ,PENTRU CA ACCEPTA ORCE , PENTRU CA E DEPENDENTA DE CLANURI , E DEPENDENTA POLITIC A DEVENIT DE FORMA FARA FOND !.

  4. PUPATI-L in continuare in KUR!!! Despre ce minuni a facut, NIMIC! Prostituate media ce sunteti!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger