AcasăNewsVictoras, esti rau cu tine!

Victoras, esti rau cu tine!

Asa cum ”National” a anuntat in exclusivitate, Dan Mihalache a fost sacrificat pentru ca Executivul sa-si mai curete un pic imaginea. Liberalul a fost demis, ieri, din functia de secretar general adjunct de premierul Victor Ponta.

Incercand sa fie spiritual, Victor Ponta s-a cam faultat singur

Interventia presedintelui de luni seara a incins spiritele in USL.

Crin Antonescu le cere colegilor sa respecte reguli pe care el le incalca intr-o veselie

In timp ce Crin Antonescu si Dan Voiculescu au tratat cu dispret declaratiile lui Traian Basescu si s-au grabit sa ameninte cu o noua suspendare, premierul Victor Ponta, al carui viitor politic se joaca dupa 9 decembrie, a  descifrat cu atentie mesajul prezidential, mai ales pe cel referitor la desemnarea unui prim-ministru ”care sa serveasca interesul national”.

Dan Mihalache a fost demis de premier

Prin urmare, ca sa nu poata fi respins de Basescu pe motiv de ”interes national”, Ponta s-a executat, eliminandu-l din echipa sa pe Dan Mihalache, unul dintre demnitarii acuzati de incompatibilitate. Ce-i drept, daca ne luam dupa functie (Mihalache era secretarul general adjunct al Guvernului) se poate spune ca premierul a inceput cu sfarsitul, pe lista aflandu-se si trei ministri – Eduard Hellvig, Ovidiu Silaghi si Liviu Pop. Care l-au cam vandut pe colegul Mihalache ca sa-si pastreze ei functiile. Numai ca bucuria s-ar putea sa le pice-n scarba, avand in vedere ca situatia lor se va afla pe agenda discutiilor dintre Ponta si Basescu, dupa cum a declarat chiar premierul.

Se ia singur peste picior

Pana atunci insa, seful Executivului, maestru al persiflarii, a reusit sa se taxeze singur, incercand  sa fie ironic cu jurnalistii care nu-l mai slabeau cu intrebarile legate de o posibila remaniere. ”Eu ma duc la Cotroceni cu gandul cum sa facem sa obtinem cat mai multi bani pentru Romania in 2014-2020. (…) Ma  duc si eu cu gandul meu, pe urma vedem, poate plec cu gandul presedintelui”, a afirmat Ponta.

Antonescu, tu ce ganduri ai?

La randul sau, liderul PNL a pierdut o buna ocazie sa taca. Pus sa comenteze schimbarea lui Dan Mihalache din Guvern, Antonescu s-a apucat sa tina o prelegere despre obligatiile pe care le are un demnitar, obligatii pe care el insusi le-a incalcat de nenumarate ori. ”Dan Mihalache a fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite (cea referitoare la parteneriatul romano-american si  ANI – n.r). In politica, astfel de declaratii se platesc”, a afirmat Crin Antonescu .  Acelasi Antonescu, presedinte al Senatului, deci demnitar si el, care ne-a incantat auzul cu declaratii de genul: ” Nu se poate sa fii ditamai presedinte de Comisie Europeana, ca domnul Barroso, si din vacanta de undeva sa-i mai trimiti o scrisoare domnului Ponta”, ”In spatele lui Basescu sunt 900.000  de oameni si ambasadorul SUA. Cu asta ne luptam. Eu nu stiu cine este mai puternic!” etc.

[poll id=”390″]

author avatar
Adelina Ionicel
514 afisari

1 COMENTARIU

  1. …poanto, pentru ce i-ai facut lui mihalache, care a avut sange in cardan sa spuna ce trebuie, te-ai lins pe bot de votul meu…sa-ti fie de bineeee…!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger