AcasăNewsVictor Socaciu a murit, la 68 de ani! Cauza decesului + ce...

Victor Socaciu a murit, la 68 de ani! Cauza decesului + ce au transmis fiica lui şi Marina Almăşan

victor-socaciuVictor Socaciu a murit, la 68 de ani! Cauza decesului + ce a transmis fiica lui

Cântărețul de folk Victor Socaciu a murit luni, la 68 de ani, potrivit unui anunț al fostei sale soții, Marina Almășan. Artistul a fost lansat Adrian Păunescu la Cenaclul Flacăra. În 2008 a devenit deputat PSD.

Cântăreţul era bolnav și a stat internat în spital mai bine de o lună, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Mesajul oficial al Marinei Almăşan

Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.

Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…

Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a postat prezentatoarea de la TVR.

Şi fiica Ana Maria Socaciu i-a plâns dispariţia

Și fiica sa, Ana Maria Socaciu, a făcut un anunț similar pe Facebook: ”O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi”.

author avatar
Andrei Ștefan
866 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tu handikapata de Almasanka, ai uitat sa zici ca marele artist a fost si vaxxinat in cap, cel putin 1 data, asa ca multa sanatate, bai artistule, vezi ca acolo prin Iad nu prea ai destui draci care sa ii duci de nas la concertele tale de tot kakatul !! Bai artistule, mai cere rapid inca o doxa in cap si in Iad, poate iti vine mintea la cap, bai trepadusule de pulitican ratat !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger