AcasăNewsVictor Slav, urmărit de ghinion. A primit încă o amendă

Victor Slav, urmărit de ghinion. A primit încă o amendă

Victor Slav la un pas de închisoare

În ultima vreme, Victor Slav este urmărit de ghinion. După ce săptămâna trecută presa scria că a fost prins drogat la volan, acum, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a primit o amendă usturătoare din partea judecătorilor. Magistrații s-au simțit lezați de reacțiile acestuia și i-au aplicat o amendă de 1.000 de lei, fiindcă a depus greşit o cerere de chemare în judecată. Prezentatorul meteo solicita anularea unei amenzi pe care a primit-o pentru conducere cu viteză, doar că a greșit instanța.

Victor Slav la un pas de închisoare

În urmă cu doi ani, acesta a deschis la Judecătoria Sectorului 1 un proces în care solicita anularea unei sancţiuni contravenţionale pe care o primise în judeţul Sibiu. Magistraţii au considerat că Slav i-a luat la mişto intentând procesul în Capitală, aşa că i-au aplicat o sancțiune. În vârstă de 39 de ani, Victor Slav a fost oprit, de curând, pe A3 de un echipaj de poliție, care efectua un control de rutină. Nu doar actele i-au fost verificate, ci  prezentatorul a fost testat cu aparatul DrugTest iar rezultatul a arătat că acesta fumase marijuana. Testul de depistare a drogurilor se face cu un dispozitiv de tip screening, care în opt minute depistează şase tipuri de substanţe interzise. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea.

Ce spune legea

Conform prevederilor din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive, se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă. Această situație delicată în care se află Victor Slav are loc la nici două luni după ce a fost prins pe picior greșit în timp ce își conducea bolidul cu mare viteză.

author avatar
Ramona Feraru
342 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger