AcasăNewsVictor Ponta: "USL va anunta peste o saptamana candidaturile la locale"

Victor Ponta: „USL va anunta peste o saptamana candidaturile la locale”

Victor Ponta

USL va anunta pe 19 martie candidaturile pentru alegerile locale, urmand ca pana la aceasta data sa fie finalizate negocierile in acest sens, a declarat luni liderul PSD, Victor Ponta, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al partidului.

Victor Ponta

„Pe 19 martie, luni, secretarul general trebuie sa finalizeze discutiile in cadrul USL si pe 19 sa anuntam incheierea in toate judetele a negocierilor cu partenerii din USL. Asta inseamna modul de candidatura pe listele de la consiliu judetean si consiliu local, candidaturile in teritoriu. Regula va fi a candidaturilor USL si, daca vor exista anumite exceptii in care vom merge separat, acestea vor merge cu caracter de exceptie”, a spus Ponta.El le-a solicitat liderilor judeteni ai PSD sa il ajute pe secretarul general al formatiunii, Liviu Dragnea, pentru ca in aceasta saptamana sa fie finalizate aceste negocieri cu partenerii din USL.

Ponta a anuntat si ca va continua seria intalnirilor de „precampanie” cu liderii organizatiilor din teritoriu ale partidului, urmand ca joi sa aiba la Craiova o intalnire cu cei din zona Oltenia, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute s-a intalnit cu cei din Transilvania.

author avatar
Ciprian Purice
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger