AcasăNewsVictor Ponta: "USL va anunta peste o saptamana candidaturile la locale"

Victor Ponta: „USL va anunta peste o saptamana candidaturile la locale”

USL va anunta pe 19 martie candidaturile pentru alegerile locale, urmand ca pana la aceasta data sa fie finalizate negocierile in acest sens, a declarat luni liderul PSD, Victor Ponta, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al partidului.

Victor Ponta

„Pe 19 martie, luni, secretarul general trebuie sa finalizeze discutiile in cadrul USL si pe 19 sa anuntam incheierea in toate judetele a negocierilor cu partenerii din USL. Asta inseamna modul de candidatura pe listele de la consiliu judetean si consiliu local, candidaturile in teritoriu. Regula va fi a candidaturilor USL si, daca vor exista anumite exceptii in care vom merge separat, acestea vor merge cu caracter de exceptie”, a spus Ponta.El le-a solicitat liderilor judeteni ai PSD sa il ajute pe secretarul general al formatiunii, Liviu Dragnea, pentru ca in aceasta saptamana sa fie finalizate aceste negocieri cu partenerii din USL.

Ponta a anuntat si ca va continua seria intalnirilor de „precampanie” cu liderii organizatiilor din teritoriu ale partidului, urmand ca joi sa aiba la Craiova o intalnire cu cei din zona Oltenia, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute s-a intalnit cu cei din Transilvania.

author avatar
Ciprian Purice
113 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...