AcasăNewsVictor Ponta: USL merge in formula restransa la Cotroceni. Desemnarea premierului, o...

Victor Ponta: USL merge in formula restransa la Cotroceni. Desemnarea premierului, o formalitate

Victor Ponta a declarat, luni dimineata, ca USL-ul merge la consultarile de la Cotroceni in formula restransa, cu un reprezentant al fiecarui partid al aliantei si ca procedura e doar „o formalitate”.

Inainte de sedinta din aceasta dimineata a Uninii Social Liberale, ce a precedat consultarile de la Palatul Cotroceni, privind desemnarea viitorului sef al Executivului, ca USL-ul va merge, cel mai probabil, in formula de patru la intrevederea cu Traian Basescu. „O sa mergem intr-o formula restransa, in sensul in care USL o sa aiba cate un reprezentat din fiecare partid. Deci cred ca patru oameni mergem”, a afirmat Ponta.

In opinia actualului premier, consultarile de astazi sunt o „formalitate” si ca a anuntat ca dupa aceasta intalnire cu seful statului se grabeste sa se intoarca la Guvern, pentru a vedea in ce masura s-au rezolvat problemele din nordul Moldovei, cauzate de vremea rea. „Cred ca acum este momentul sa trecem cat mai repede peste aceasta procedura. E o formalitate pana la urma si sa ne apucam de treaba”, a spus premierul Ponta.

Coresedintele USL-ului, Crin Antonescu, a anuntat inainte de sedinta Uniunii, din aceasta dimineata, ca nu va participa la intalnirea de la Cotroceni, pentru „nu tine neaparat” sa ia parte si ca, in opinia sa, USL-ul „ar fi avut tot dreptul sa pretinda o intalnire separata”. PNL-ul va fi reprezentat la consultarile cu seful statului, care vor incepe la ora 10, de Eduard Hellvig.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger